fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor med
Den rätta känslan.

 Valet av köksluckor spelar en avgörande roll för att sätta tonen för ditt nya kök. Från stilrent blått och klassiskt vitt till en ombonad känsla med trä. Hos oss på HärjedalsKök hittar du ett stort utbud att botanisera bland. Här finns köksluckor och lådfronter i olika färger, material och detaljer. Genom att utforska våra olika produkter kan du hitta de perfekta luckorna för ditt nya kök.

För att kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkar vi köksluckorna du väljer i vår alldeles egna fabrik i Funäsdalen.

Måttbeställda köksluckor

Våra bästsäljande
Köksluckor.

Sugen på att byta köksluckor? Oavsett om du vill ha köksluckor till IKEA-stommar, ett äldre platsbyggd kök eller ett Marbodal-kök kan vi hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar. Vi utgår nämligen från dina befintliga stommar och tillverkar måttbeställda köksluckor efter måtten och stommarna du redan har.

Låt dig inspireras av några av våra bästsäljande luckor här.

Boka ett 
Gratis hembesök.

Vi vet att det är viktigt att få klämma och känna på köksluckorna. Så när du känner dig redo kan du snabbt och kostnadsfritt boka in ett personligt hembesök. En av våra engagerade och kunniga köksexperter kommer hem till dig och visar hela vårt utbud av köksluckor, lådfronter och handtag i ditt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder.

Beställ en
Gratis broschyr.

Vi finns med dig från idé och planering till färdigmonterat kök. Tills vi ses kan du botanisera runt bland våra köksluckor. Hos oss hittar du fler än 600+ olika kombinationer av köksluckor i olika färger och mönster för alla stilar. I vår populära broschyr har vi samlat all information om vårt sortiment och vår miljösmarta köksmetod. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden®.

Köksluckor i olika stilar

Våra 
Färger.

Oavsett om du föredrar klassiskt vitt, sobert grått, ombonat med trä eller kanske ett trendigt grönt kök, så har vi på HärjedalsKök många alternativ för att hjälpa dig med att hitta rätt färg till hemmets viktigaste rum. Vi har många alternativ när det kommer till färgsättning av dina nya köksluckor och lådfronter. 

Att välja färgsättning kan vara en rolig men också utmanande process. Därför finns vi alltid tillgängliga för att ge dig råd och stöd och kunna hjälpa dig att hitta det perfekta färgvalet. 

Antikvit

Läs mer
blågrå slät kökslucka

Blådisblått

Läs mer
Blåmidblå kökslucka från HärjedalsKök

Blåmidblå

Läs mer
Brunhasselbrun kökslucka från HärjedalsKök

Brunhassel-brun

Läs mer
kökslucka med trämönster av grånad furu

Gråfurugrått

Läs mer
mellangrå slät kökslucka

Grålavagrått

Läs mer
Beige slät kökslucka

Gråleragrått

Läs mer
mörkgrå slät kökslucka

Gråstensgrått

Läs mer
grön kökslucka i tonen pistage

Grönkvist- grönt

Läs mer
mörkt skogsgrön kökslucka

Grönmosse- grönt

Läs mer

Kamomill

Läs mer

Kattfot

Läs mer
kökslucka med mönster i ek

Norrek

Läs mer
Rosémosipparosé kökslucka från HärjedalsKök

Rosémosippa-rosé

Läs mer
skogsmossa kökslucka härjedalskök

Skogsmossa

Läs mer
neutralt vit kökslucka

Syrén

Läs mer
svart kökslucka med trämönster

Tjära

Läs mer
kökslucka med trämönster av såpad furu

Vitfuruvitt

Läs mer
vit slät kökslucka

Vitskarevitt

Läs mer
Mönstrade köksluckor

Våra 
Mönster.

Släta eller mönstrade köksluckor? Det är en viktig fråga att fundera på för att skapa rätt känsla i ditt nya kök. Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter kan du skapa en känsla i ditt nya kök som verkligen lyfter rummet.

Hos oss på HärjedalsKök erbjuder vi en mängd olika alternativ att välja mellan när det kommer till mönster och texturer. Vi hjälper gärna till att hitta det perfekta mönstret som passar dig och din stil. 

Funäsdalen

Visa exempel

Grefs fyrkant

Visa exempel
Härjedalen kökslucka från HärjedalsKök

Härjedalen

Visa exempel

Lia fyrkant

Visa exempel

Ramundberget

Visa exempel

Skars fyrkant

Visa exempel

Slät R3

Visa exempel

Våra
Vitrinluckor.

Släpp in lite ljus i ditt kök med ett par snygga vitrinluckor. Vi har ett stort utbud av varianter som passar alla färger och mönster i ditt HärjedalsKök. Vi erbjuder allt från stora och stilrena rutor till mer lantliga spröjs, så att du kan välja den perfekta designen som passar din personliga stil bäst. Våra vitrinluckor är även tillverkade av högkvalitativt material och designade för att hålla i många år framöver. 

Funäsdalen vitrin

Finns med 1 ruta

Hamra vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Lia fyrkant vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Lia vitrin

Finns med 1 ruta

Ljusnan vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Ramundberget vitrin

Finns med 1 ruta

Skars fyrkant vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Skars vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Våra
Handtag & knoppar.

Gör ditt kök ännu mer personligt och unikt med rätt handtag och knoppar till köksluckorna du väljer. Kombinationen mellan luckor och lådor, handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Hos oss på HärjedalsKök har vi ett stort utbud av olika handtag och knoppar att välja mellan. Vare sig du är ute efter en modern och minimalistisk design eller en mer klassisk stil så har vi alternativ för alla smaker och stilar. 

 Vanliga frågor och svar
om köksluckor och lådor

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Kan man bara byta köksluckor?

Absolut! Vi designar och tillverkar ett nytt, måttbeställt kök bara till dig på stommarna du redan har. Utan att riva ditt gamla. Eller slänga något i onödan. Det är både ett hållbart, tidseffektivt och plånboksvänligt sätt att renovera köket på.

Hur mycket kostar det att byta kök?

Priset på ett HärjedalsKök är ofta inte så mycket som du tror. Vi tycker alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök och det finns många tusenlappar att spara på att behålla dina gamla stommar och enbart byta ut köksluckor, lådor och inredning. Med andra ord är det både ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök på. Med ROT-avdraget kan du dessutom få hela 30% tillbaka av kostnaden för montering av ditt nya kök. För mer information, läs mer om ROT-avdrag och se våra prisexempel på HärjedalsKök.

Hur många timmar tar det att byta kök?

Vi förnyar ditt kök på bara en dag, så att du kan äta frukost i ditt gamla kök och laga middag i ditt nya. Ditt nya kök förbereds för en smidig och snabb montering. Gångjärn borras i förväg efter dina köksmått och vi bygger ihop lådsystem och tillverkar eventuella extra stommar. Sedan packar vi köket för att montera det på mindre än en dag hos dig. Inget byggstök, inga veckor av hämtmat – bara ett nytt kök att komma hem till efter jobbet.

Vilket är det mest prisvärda köket?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.

Hur sköter/rengör jag köksluckorna och lådorna?

Våra köksluckor och lådor är mycket lättskötta och enkla att rengöra. Du tar bara en fuktad trasa och blöter den i ljummet vatten och tillsätt sedan lite såpa i vattnet vid fetare fläckar. Använd inte mikrotrasa då denna repar folien. Kontakta gärna vår kundtjänst vid övriga frågor eller funderingar.

Kan jag beställa vitrinluckor till mitt kök?

Ja, vi har ett stort utbud av snygga vitrinluckor som passar alla färger och mönster i ditt HärjedalsKök.

Hur vet jag vilka köksluckor och lådfronter som passar bäst till mitt kök?

Vi erbjuder gratis och förutsättningslösa hembesök där en av våra köksexperter kan titta på de möjligheter ditt kök har och ge råd om vilka köksluckor och lådfronter som passar bäst till din köksdesign.

Hantverk 
Med kvalitet.

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för 25 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök.

Genom att tillverka våra produkter i egen fabrik kan vi säkerställa högsta kvalitet, så ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitetsarbete och få hjälp att skapa det kök du alltid drömt om. Vi ser fram emot att höra från dig!

Härjedals- metoden. Funäsdalen.Se före och efterbilder.

Boka ett 
Gratis hembesök.

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget för att komma igång är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig! Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har.

Försiktighet med anledning av corona-viruset:

Vi vill påminna om att vi tar försiktighetshänsyn med anledning av corona-viruset. För oss på HärjedalsKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har därför tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt. Om du har några särskilda önskemål eller frågor inför ditt besök – hör gärna av dig till oss på 020-290 500 så ordnar vi det.

Vi ses!

Så går det till:

Härjedalskök köksexpert

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Härjedalskök mäter upp ditt kök

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Härjedalskök - köksluckor tillverkade i egen fabrik i Härjedalen

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Härjedalskök monterar köket på 1 dag

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.