Logotyp
Hem / Köksluckor & lådor
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Köksluckor med den rätta känslan

Valet av köksluckor spelar en avgörande roll för att sätta tonen för ditt nya kök. Från stilrent blått och klassiskt vitt till en ombonad känsla med trä. Hos oss på HärjedalsKök hittar du ett stort utbud att botanisera bland.


Köksluckor för alla stilar

Sugen på att byta köksluckor? Oavsett om du vill ha köksluckor till IKEA-stommar, ett äldre platsbyggd kök eller ett Marbodal-kök kan vi hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar.

Sugen på att byta köksluckor? Oavsett om du vill ha köksluckor till IKEA-stommar, ett äldre platsbyggd kök eller ett Marbodal-kök kan vi hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar.

Våra färger


Oavsett om du föredrar klassiskt vitt, sobert grått, ombonat med trä eller kanske ett trendigt grönt kök, så har vi på HärjedalsKök många alternativ för att hjälpa dig med att hitta rätt färg till hemmets viktigaste rum.

Våra mönster


Släta eller mönstrade köksluckor? Det är en viktig fråga att fundera på för att skapa rätt känsla i ditt nya kök. Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter kan du skapa en känsla i ditt nya kök som verkligen lyfter rummet.

Söker du billiga köksluckor?


Nu kan du få en ännu billigare köksrenovering genom att välja köksluckor ur vår prisvärda budgetkollektion HK Easy. Köksluckorna finns i färgerna vitt, grått och beige och är tillverkade i tålig melamin.

Designa ditt kök steg för steg

1

Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.


2

Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade köksluckor.


3

Välj handtag

Gör köket ännu mer personligt med handtag och knoppar.


4

Välj tillbehör

Få ordning och reda i köket med våra smarta kökslösningar.

Våra vitrinluckor


Släpp in lite ljus i ditt kök med ett par snygga vitrinluckor. Vi har ett stort utbud av varianter som passar alla
färger och mönster i
ditt HärjedalsKök.

Våra handtag & knoppar


Gör ditt kök ännu mer personligt och unikt med rätt handtag och knoppar till köksluckorna du väljer. Kombinationen mellan luckor och lådor, handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Vanliga frågor och svar om Köksluckor och lådor

Kan man bara byta köksluckor?

Absolut! Vi designar och tillverkar ett nytt, måttbeställt kök bara till dig på stommarna du redan har. Utan att riva ditt gamla. Eller slänga något i onödan. Det är både ett hållbart, tidseffektivt och plånboksvänligt sätt att renovera köket på.

Hur många timmar tar det att byta kök?

Vi förnyar ditt kök på bara en dag, så att du kan äta frukost i ditt gamla kök och laga middag i ditt nya. Ditt nya kök förbereds för en smidig och snabb montering. Gångjärn borras i förväg efter dina köksmått och vi bygger ihop lådsystem och tillverkar eventuella extra stommar. Sedan packar vi köket för att montera det på mindre än en dag hos dig. Inget byggstök, inga veckor av hämtmat – bara ett nytt kök att komma hem till efter jobbet.

Vilket är det mest prisvärda köket?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Har ni någon butik där man kan se era köksluckor?

I Stockholm kan du besöka oss i vårt fina showroom och du hittar oss i Bredden i Upplands Väsby på Kanalvägen 10A, 7tr. Här kan du titta på alla våra modeller, färger och handtag. Vi har öppet mån-fre 10-16. Välkommen in!

Hantverk med kvalitet

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för 25 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.

Beställ en gratis broschyr


Vi finns med dig från idé och planering till färdigmonterat kök. Tills vi ses kan du botanisera runt bland våra köksluckor. Vi har fler än 600+ olika kombinationer av köksluckor i olika färger och mönster för alla stilar. Vi har samlat all information om vårt sortiment och vår miljösmarta köksmetod i vår populära broschyr. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden®.