fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor med
Den rätta känslan.

Klassiskt vitt, stilrent grått eller trä som ger en ombonad känsla? Valet av köksluckor sätter tonen för ditt nya kök. Hos oss på HärjedalsKök hittar du ett stort utbud av färger, material och detaljer.

För att kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkar vi köksluckorna du väljer i vår alldeles egna fabrik i Funäsdalen.


Våra bästsäljande
Köksluckor.

Boka ett
Gratis hembesök.

Vi vet att det är viktigt att få klämma och känna på köksluckorna. Så när du känner dig redo kan du snabbt och kostnadsfritt boka in ett personligt hembesök. En av våra engagerade och kunniga köksexperter kommer hem till dig och visar hela vårt utbud av köksluckor, lådfronter och handtag i ditt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder.

Beställ en
Gratis broschyr.

Vi finns med dig från idé och planering till färdigmonterat kök. Tills vi ses kan du botanisera runt bland våra köksluckor. Vi har fler än 600+ olika kombinationer av köksluckor i olika färger och mönster för alla stilar. Vi har samlat all information om vårt sortiment och vår miljösmarta köksmetod i vår populära broschyr. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden®.

Steg för steg
Designa ditt drömkök.

Steg 1.
Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.

Klicka här

Steg 2.
Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade köksluckor.

Klicka här

Steg 3.
Välj handtag

Gör köket ännu mer personligt med handtag och knoppar.

Klicka här

Steg 4.
Välj tillbehör

Få ordning och reda i köket med våra smarta kökslösningar.

Klicka här

Våra
Färger.

Klassiskt vitt, sobert grått eller ombonat med trä? Hitta rätt färg till hemmets viktigaste rum. Vi har många alternativ när det kommer till färgsättning av dina nya köksluckor och lådfronter.

Antikvit

Läs mer
blågrå slät kökslucka

Blådisblått

Läs mer
kökslucka med trämönster av grånad furu

Gråfurugrått

Läs mer
mellangrå slät kökslucka

Grålavagrått

Läs mer
Beige slät kökslucka

Gråleragrått

Läs mer
mörkgrå slät kökslucka

Gråstensgrått

Läs mer
grön kökslucka i tonen pistage

Grönkvist- grönt

Läs mer
mörkt skogsgrön kökslucka

Grönmosse- grönt

Läs mer

Kamomill

Läs mer

Kattfot

Läs mer
kökslucka med mönster i ek

Norrek

Läs mer
skogsmossa kökslucka härjedalskök

Skogsmossa

Läs mer
neutralt vit kökslucka

Syrén

Läs mer
svart kökslucka med trämönster

Tjära

Läs mer
kökslucka med trämönster av såpad furu

Vitfuruvitt

Läs mer
vit slät kökslucka

Vitskarevitt

Läs mer

Våra
Mönster.

Släta eller mönstrade köksluckor? Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter skapar du rätt känsla i ditt nya kök. Här hittar du en mängd olika alternativ att välja mellan.

Våra
Vitrinluckor.

Släpp in lite ljus i ditt kök med ett par snygga vitrinluckor. Vi har varianter som passar alla färger och mönster i ditt HärjedalsKök. Stora stilrena rutor eller lantliga spröjs – du väljer!

Funäsdalen vitrin

Finns med 1 ruta

Hamra vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Lia fyrkant vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Lia vitrin

Finns med 1 ruta

Ljusnan vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Ramundberget vitrin

Finns med 1 ruta

Skars fyrkant vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Skars vitrin

Finns med 1, 4, 6 eller 8 rutor

Våra
Handtag & knoppar.

Gör ditt kök ännu mer personligt och unikt med rätt handtag och knoppar till köksluckorna du väljer. Kombinationen mellan luckor och lådor, handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Hantverk
Med kvalitet.

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för 25 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Härjedals- metoden. Funäsdalen.Se före och efterbilder.

Boka ett
Gratis hembesök.

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har.

Försiktighet med anledning av corona-viruset:

För oss på HärjedalsKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt. Har du särskilda önskemål eller frågor inför ditt besök – hör gärna av dig till oss på 020-290 500 så ordnar vi det.

Vi ses!

Så går det till:

Härjedalskök köksexpert

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Härjedalskök mäter upp ditt kök

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Härjedalskök - köksluckor tillverkade i egen fabrik i Härjedalen

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Härjedalskök monterar köket på 1 dag

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.