Logotyp
Hem / Tillbehör & lådsystem
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Praktisk inredning & smarta kökslösningar

Vi på HärjedalsKök gillar snygga och användarvänliga kök med smarta kökslösningar och fina inredningsdetaljer som gör dig glad i många år framöver. Därför erbjuder vi ett brett utbud av smarta kökslösningar som passar alla behov och budgetar.

Inredning för dina lådor


När det gäller kökslådor är det viktigt att ha smarta kökslösningar som underlättar vardagen. 

Inredning för dina skåp


När du planerar ditt kök kan det vara lätt att glömma bort vissa detaljer och köksinredning som karuseller och bakplåtsutdrag för dina köksluckor.

Enkel vardag med källsortering


Vi tycker att det ska vara smidigt och enkelt att sortera soporna. Därför har vi tagit fram ett praktiskt källsorteringssystem som passar både små och stora kök.

Vårt lådsystem
Legrabox


Fullt utdragbara lådor gör det enklare att hitta om det du letar efter står längst in. Vi har därför utvecklat supersmarta lådsystem som passar alla kök.

Hantverk med kvalitet

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för 25 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Vanliga frågor och svar om Smarta kökslösningar

Vilka fördelar finns det med smarta lådsystem i köket?

Smarta lådsystem i köket ger dig en bättre överblick och ordning, vilket gör det enklare att hitta det du söker. Dessutom kan du utnyttja utrymmet bättre och få plats med fler köksredskap.

Vilket är det bästa sättet att organisera källsorteringen i köket?

Det finns många sätt att organisera källsorteringen i köket, men ett vanligt sätt är att använda en speciell källsorteringslåda med olika fack för olika typer av avfall. Du kan också använda separata avfallshinkar som du placerar under diskbänken eller i en garderob.

Vad är ett karusellutdrag och hur kan det hjälpa mig i köket?

Ett karusellutdrag är en typ av köksinredning som gör det möjligt att enkelt hitta och förvara saker som annars kan vara svåra att nå, såsom kastruller, stekpannor och matvaror. Det är särskilt användbart i hörnlådor där det kan vara svårt att utnyttja utrymmet optimalt.

Kan ni hjälpa mig att designa ett anpassat lådsystem för mitt kök?

Absolut! Vi erbjuder smarta kökslösningar och anpassade lådsystem som är skräddarsydda för dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att designa det perfekta lådsystemet för ditt kök.

Vad är fördelarna med att ha en tallrikshållare i lådorna?

En tallrikshållare i lådorna gör det enklare att förvara tallrikar och minskar risken för att de skadas eller går sönder. Dessutom sparar det plats och ger en bättre överblick över tallrikarna.

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.

Beställ en gratis broschyr


Vi finns med dig från idé och planering till färdigmonterat kök. Tills vi ses kan du botanisera runt bland våra köksluckor. Vi har fler än 600+ olika kombinationer av köksluckor i olika färger och mönster för alla stilar. Vi har samlat all information om vårt sortiment och vår miljösmarta köksmetod i vår populära broschyr. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden®.