fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Praktisk
Inredning & smarta kökslösningar.

Vi på HärjedalsKök gillar snygga och användarvänliga kök med smarta kökslösningar och fina inredningsdetaljer som gör dig glad i många år framöver. Därför erbjuder vi ett brett utbud av smarta kökslösningar som passar alla behov och budgetar.

Vårt sortiment inkluderar allt från smarta kylskåp och ugnar till praktiska hyllsystem och lådinredningar. Oavsett vilken typ av kök du har och om du vill ha vackert trä eller lättstädat plast, hittar du ett stort utbud av smarta kökslösningar som passar just dig och ditt kök hos oss och som gör det både enklare och roligare att laga mat.

Inredning
För dina lådor.

När det gäller kökslådor är det viktigt att ha smarta kökslösningar som underlättar vardagen. Med våra smarta lösningar för kökslådor kan du organisera allt från bestick och tallrikar till kryddor och bakredskap.

Oavsett om du vill ha vackert trä, lättstädad plast eller tallrikshållare så hittar du här ett brett sortiment av smarta kökslösningar för dina lådor. Vi på HärjedalsKök gillar hållbara kökslösningar och kökstillbehör som gör det både enklare och roligare att laga mat.

bestickinsats flex basic härjedalskök

Flex Basic Bestickinsats EK

Läs mer
Kryddställ Flex Basic Ek

Flex Basic Kryddställ Ek

Läs mer
Redskapsinsats Flex Basic Ek

Flex Basic Redskapsinsats ek

Läs mer
Lådinsats Flex Basic Hög i ek

Flex Basic Hög Ek

Läs mer
Knivinsats Flex Basic ek

Flex Basic Knivinsats ek

Läs mer

Flex Basic Redskapsinsats

Läs mer
Kryddinsats Flex Basic vit

Flex Basic Kryddställ

Läs mer
Bestickinsats Flex Basic vit

Flex Basic Bestickinsats

Läs mer
Knivinsats Flex Basic vit

Flex Basic Knivinsats

Läs mer
Lådinsats Flex Basic Hög

Flex Basic Hög

Läs mer

Lådtillbehör Tallrikshållare

Läs mer

Lådtillbehör Folie- och aluskärare

Läs mer

Inredning paket ”Självklart”

Läs mer

Inredning paket ”Familjen”

Läs mer
inredningspaket kök

Inredning paket ”Gourmet”

Läs mer


Lätt att hitta och nå i skåpen

Inredning
För dina skåp.

När du planerar ditt kök kan det vara lätt att glömma bort vissa detaljer och köksinredning som karuseller och bakplåtsutdrag för dina köksluckor. Men dessa smarta kökslösningar kan göra stor nytta i ditt dagliga liv och hjälpa dig att hålla ordning och reda i köket. Våra köksexperter har lång erfarenhet av att hitta smarta kökslösningar för alla sorters kök – så passa på att fråga om dessa smarta funktioner under ditt personliga hembesök.

Karusell för bänkhörnskåp

Läs mer

Karusell för insticksskåp

Läs mer

Flex Corner

Läs mer

Utdrag flaskor

Läs mer

Utdrag handdukar

Läs mer

Utdrag bakplåtar

Läs mer

Ventilationsgaller rostfri

Läs mer

Enkel vardag med
Källsortering.

Vi tycker att det ska vara smidigt och enkelt att sortera soporna. Därför har vi tagit fram ett praktiskt källsorteringssystem som passar både små och stora kök.

Våra avfallshinkar är placerade i en låda som enkelt kan öppnas och stängas och är självklart lätta att både rengöra och ta med sig till återvinningscentralen. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt att sopsortera. Vi tror att små förändringar och smarta kökslösningar som att ha en praktisk källsortering i köket kan göra en stor skillnad för miljön.

Boka gratis hembesök. Sortera mera!

Källsorteringsstation bred

Läs mer

Källsorteringsstation smal

Läs mer

Källsorteringsutdrag Bas

Läs mer

Källsorteringskärl

Läs mer


Smarta gömmor.

Vårt lådsystem
Legrabox.

Fullt utdragbara lådor gör det enklare att hitta om det du letar efter står längst in. Vi har därför utvecklat supersmarta lådsystem som passar alla kök. LEGRABOX är ett av våra favoritsystem med minimalistisk och elegant design och exklusiva material som skapar en unik känsla i ditt kök.

Med raka lådsidor både på in- och utsidan är LEGRABOX imponerande slanka med sina 12,8 mm. Alla komponenter är perfekt avstämda och bildar en mjuk övergång. Oavsett om du letar efter lådor eller innerlådor, skåputdrag eller innerutdrag – det minimalistiska formspråket hos LEGRABOX harmonierar väl in i alla typer av miljöer.

Så oavsett om du har ett modernt eller klassiskt kök, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lådsystem för dina behov. Vi strävar alltid efter att hitta smarta kökslösningar som gör det enklare för dig att använda ditt kök på ett smidigt och praktiskt sätt.

 Vanliga frågor och svar
om smarta kökslösningar

Vilka fördelar finns det med smarta lådsystem i köket?

Smarta lådsystem i köket ger dig en bättre överblick och ordning, vilket gör det enklare att hitta det du söker. Dessutom kan du utnyttja utrymmet bättre och få plats med fler köksredskap.

Vilket är det bästa sättet att organisera källsorteringen i köket?

Det finns många sätt att organisera källsorteringen i köket, men ett vanligt sätt är att använda en speciell källsorteringslåda med olika fack för olika typer av avfall. Du kan också använda separata avfallshinkar som du placerar under diskbänken eller i en garderob.

Vad är ett karusellutdrag och hur kan det hjälpa mig i köket?

Ett karusellutdrag är en typ av köksinredning som gör det möjligt att enkelt hitta och förvara saker som annars kan vara svåra att nå, såsom kastruller, stekpannor och matvaror. Det är särskilt användbart i hörnlådor där det kan vara svårt att utnyttja utrymmet optimalt.

Kan ni hjälpa mig att designa ett anpassat lådsystem för mitt kök?

Absolut! Vi erbjuder smarta kökslösningar och anpassade lådsystem som är skräddarsydda för dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att designa det perfekta lådsystemet för ditt kök.

Vad är fördelarna med att ha en tallrikshållare i lådorna?

En tallrikshållare i lådorna gör det enklare att förvara tallrikar och minskar risken för att de skadas eller går sönder. Dessutom sparar det plats och ger en bättre överblick över tallrikarna.

Boka ett
Gratis hembesök.

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har.

Försiktighet med anledning av corona-viruset:

För oss på HärjedalsKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt. Har du särskilda önskemål eller frågor inför ditt besök – hör gärna av dig till oss på 020-290 500 så ordnar vi det.

Vi ses!

Så går det till:

Härjedalskök köksexpert

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Härjedalskök mäter upp ditt kök

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Härjedalskök - köksluckor tillverkade i egen fabrik i Härjedalen

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Härjedalskök monterar köket på 1 dag

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.