Logotyp
Hem / Handtag & knoppar
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Handtag och knoppar med den rätta känslan

Gör ditt kök ännu mer personligt och unikt med rätt handtag och knoppar till köksluckorna du väljer. Dessutom sätter kombinationen mellan köksluckor och lådor och handtag och knoppar tonen för hur ditt kök uppfattas.

Våra beslag


Klassiskt lantligt, stilrena handtag eller en elegant porslinknopp? Hos oss på HärjedalsKök hittar
du knoppar och handtag i alla möjliga material.

Inspiration till 
val av köksbeslag

Det sitter i detaljerna! Valet av handtag och knoppar kan lyfta ditt kök till en ny nivå, men vilka beslag ska man välja? Knoppar gör lådor och köksskåp enkla att öppna och passar bra till mindre och lätta dörrar, medan handtag passar bra med större luckor och när du vill skapa blickfång.

Handtag och knoppar i
mässing

Älskade mässingshandtag! Det är inte konstigt att handtag och knoppar i mässing har blivit så populärt då det passar både moderna och klassiska kök.

Moderna
läderhandtag

Sätt karaktär i köket eller förnya garderobsdörrarna med moderna läderhandtag. Hos oss hittar du läderlindade, dubbelvikta och lädersvepta handtag gjorda i mjukt högkvalitativt läder från Tärnsjö Garveri.

Antika och 
retro knoppar

Tidlöst och elegant. Gillar du sekelskiftesstilen eller är du en funkisfantast? Då passar antika och retro knoppar särskilt bra.

Klassiska
porslinsknoppar

Lantligt och traditionellt. Vackra knoppar av porslin är en riktigt klassiker som aldrig går ur tiden då de passar bra i alla sorters kök – för både köksluckor och lådor.

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.