Logotyp
Hem / Köksluckor till alla köksstommar
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Renovera smart med nya luckor på gamla köksstommar

Ska du genomföra en köksrenovering och är i behov av köksluckor som passar till dina befintliga köksstommar? Då behöver du inte leta längre! Vare sig du har ett EPOQ kök, Vedum kök, Ballingslöv kök, Creoform kök, IKEA kök eller ett kök från någon annan kökstillverkare, har vi lösningen för dig. Vi har köksluckor till alla kök!

Har du stommar från en annan kökstillverkare?


Kök i greiga köksluckor.

Vi får ofta frågor från våra kunder om vi har möjlighet att anpassa våra köksluckor efter köksstommar från en annan tillverkare. Svaret är självklart ja! Vi designar och skräddarsyr våra köksluckor exakt efter dina egna mått. De passar med andra ord perfekt till alla kökstommar.

Nya köksluckor till dina gamla köksstommar


köksluckor och lådor i valnöt.

Dags att förnya köket? Ge köket ett nytt liv och byt till nya köksluckor på mindre än en dag med HärjedalsKök! Vi erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för att förvandla ditt kök till en modern och inbjudande plats för umgänge och matlagning, utan att behöva riva ut hela köket!

Inspiration för
ditt nya kök

Föredrar du ett antikvitt kök, varmt träkök i naturkänsla, trendigt blått eller kanske nyklassiskt grått kök? Sätt din egen prägel på ditt kök med våra val av köksluckor och lådor, handtag och knoppar och smarta kökslösningar.

Vårt utbud av färger


Släta eller mönstrade köksluckor? Det är en viktig fråga att tänka på när du planerar ditt nya kök för att kunna skapa rätt atmosfär och känsla. Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter kan du ge ditt kök en unik karaktär som lyfter hela rummet.

Silvriga runda beslag.

Vårt utbud av mönster


Vare sig du föredrar ett kök i klassiskt vitt, sobert grått, naturkänsla med trä eller kanske ett trendigt grönt kök, så erbjuder vi på HärjedalsKök ett brett urval av alternativ för att hjälpa dig med att hitta rätt färg till det viktigaste rummet i hemmet.

Silvriga runda beslag.

Designa ditt kök steg för steg

1

Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.


2

Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade köksluckor.


3

Välj handtag

Gör köket ännu mer personligt med handtag och knoppar.


4

Välj tillbehör

Få ordning och reda i köket med våra smarta kökslösningar.

Hållbar köksrenovering med Härjedalsmetoden

Med vår metod Härjedalsmetoden® vill vi förändra din syn på köksrenovering. Att byta ut dina köksluckor på befintliga köksstommar är inte bara hållbart och kostnadseffektivt, det är även tidsbesparande.

Träköksluckor och lådfronter.

Vårt utbud av vitrinluckor


Låt ljuset flöda in i ditt kök med hjälp av våra stilfulla vitrinluckor.
Vi erbjuder ett brett urval av varianter som harmonierar med alla färger och mönster i ditt HärjedalsKök.

Vårt utbud av handtag & knoppar


Handtag i mässing.

Sätt din egen prägel på ditt kök med våra val av handtag och knoppar till de köksluckor du väljer. Kombinationen mellan luckor och lådor och handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Handtag i mässing.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om Köksluckor till alla köksstommar

Vilka typer av köksstommar passar era köksluckor till?

Våra köksluckor passar till alla köksstommar. Oavsett om du har IKEA-stommar, Ballingslöv stommar, Marbodal köksstommar, stommar från EPOQ, urbanfront, HTH eller någon annan kökstillverkare, kan vi erbjuda måttanpassade köksluckor som kommer passa perfekt till dina nuvarande köksstommar.

Kan jag beställa anpassade köksluckor om mina köksstommar har ovanliga mått?

Absolut! Vi skräddarsyr köksluckor efter dina exakta mått och önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig med att skapa de perfekta köksluckorna för dina stommar.

Har ni köksluckor till IKEA-stommar och EPOQ-stommar?

Ja. Vi tillverkar måttbeställda köksluckor som passar både dina EPOQ-stommar och IKEA-stommar, oavsett om du har Faktum eller Metod-stommar.

Vilka färger har ni på era köksluckor?

Vi erbjuder ett brett utbud av färger för våra köksluckor. Du kan välja mellan antikvit, blådisblått, dimma, kamomill, grönmossegrönt eller många andra färger. Se alla tillgängliga alternativ på köksluckor och lådor.

Kan jag beställa nya handtag och beslag tillsammans med köksluckorna?

Ja, du kan välja bland vårt utbud av handtag och knoppar för att komplettera dina nya köksluckor på befintliga stommar.

Vad är fördelen med att välja skräddarsydda köksluckor?

Skräddarsydda köksluckor ger dig full kontroll över utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Du kan anpassa dem efter dina befintliga köksstommar, välja färger och stilar som passar din inredning och få en unik design som är exakt som du vill ha det.

Hur kan jag beställa nya köksluckor till gamla stommar från er?

Första steget är att boka ett personligt och kostnadsfritt hembesök en dag och tid som passar dig så du i lugn och ro kan titta på våra köksluckor i ditt kök. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har. Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

Kan jag få hjälp med att välja rätt köksluckor till mina Urbanfront-stommar?

Absolut, vårt team av köksexperter finns alltid redo för att hjälpa dig med att välja rätt köksluckor för dina Urbanfront-stommar men även för Marbodal-stommar, Ballingslöv-stommar, HTH-stommar och så vidare. Vi kan hjälpa dig med köksluckor till alla olika typer av köksstommar! Kontakta oss för att boka ett gratis hembesök.

Erbjuder ni köksluckor till alla köksstommar i olika prisklasser?

Ja, vi erbjuder ett brett utbud av köksluckor som passar till alla köksstommar i olika prisklasser för att passa olika budgetar och designpreferenser. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få rekommendationer baserat på din budget och stilpreferens eller kolla in våra priser för köksluckor till befintliga stommar.

Passar era köksluckor till HTH-stommar och stommar från Ballingslöv?

Ja, våra köksluckor passar perfekt med HTH-stommar och Ballingslöv-stommar. På HärjedalsKök skapar vi måttbeställda köksluckor som passar perfekt till alla olika typer av köksstommar. Vi utformar köksluckorna efter dina egna mått och förutsättningar.

Hur lång tid tar det att få mina nya köksluckor till Marbodal-stommar eller andra köksstommar monterade?

Vi förnyar dina köksluckor på dina befintliga stommar på mindre än en dag. Med HärjedalsKök kan du börja dagen med att äta frukost i ditt gamla kök och avsluta dagen med att avnjuta middagen i ditt nya kök! Vår snabba och smidiga köksrenovering gör det möjligt för dig att snabbt få ditt drömkök utan långa väntetider eller besvär.

Handtag på kökslucka.
Köksstommar och luckor med handtag.
Handtag till köksluckor och kökslådor.