Logotyp
Hem / Garderober
Kampanj image

Nu!

Boka gratis hembesök – få matvaror till ett värde av 500 kr*

Låt oss ge dig en tidig julklapp! Just nu bjuder vi på matvaror till ett värde av 500 kr* när du bokar ett gratis hembesök. Boka senast 21/12 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Måttanpassade garderober för
stilfull förvaring

Valet av dörrar och lådfronter till din garderob sätter rätt ton i dina rum. Vi på HärjedalsKök erbjuder skräddarsydda garderobsdörrar och lådfronter i samma färger som våra kök.

Våra färger


Klassiskt vitt, sobert grått eller ombonat med trä? Hitta rätt färg till hemmets vardagshjälte.

Våra mönster


Släta eller mönstrade garderobsdörrar? Genom att addera ett mönster på dina garderober skapar du rätt känsla i dina rum. 

Våra handtag & knoppar


Gör dina garderober mer personliga och unika genom att välja rätt handtag och knoppar. Kombinationen mellan 
garderobsdörrar och lådfronter 
och knoppar och handtag sätter tonen för hur dina rum uppfattas. 

Vanliga frågor och svar om Måttanpassade garderober

Kan ni anpassa garderoben efter mina specifika behov?

Absolut! Vi erbjuder måttanpassade garderober och skräddarsyr garderobsdörrar och lådfronter som passar dina specifika behov och önskemål.

Kan ni hjälpa mig med designen av min garderob?

Det kan vi göra! Vi tar hänsyn till dina önskemål, behov och rumsutrymme för att skapa en funktionell och stilfull garderobsinredning med hjälp av färger, mönster och knoppar och handtag.

Vilka förvaringslösningar kan jag ha i min garderob?

Vi erbjuder olika lösningar när det kommer till garderobsförvaring. Bland annat hyllor, klädstänger, lådor, skohyllor, hängare och andra organiseringssystem som maximerar utrymmet och optimerar förvaringsmöjligheterna i en garderob.

Hur beställer man nya dörrar till sin garderob?

Första steget är att boka ett gratis hembesök en dag och tid som passar. Sedan får du titta på våra garderobslösningar i lugn och ro. Under hembesöket kikar en av våra engagerade garderobsexperter även på de möjligheter din garderob har och ger tips på lösningar som passar just dig.

Hur mycket kostar det att byta garderobsdörrar?

Priset på att byta garderobsdörrar med HärjedalsKök beror på hur stor din garderobsförvaring är och vilka dörrar, dekorlister, beslag, inredning och andra detaljer du väljer till din uppdaterade garderobsförvaring. Då våra luckor och lådfronter måttanpassas efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett dina förutsättningar.

Kan man byta garderobsdörrar?

Ja, på HärjedalsKök utgår vi från dina befintliga stommar och tillverkar sedan garderobsdörrar och lådor efter dina mått. Det gör det möjligt för oss att byta dörrar på alla garderober. Oavsett om de är gamla, platsbyggda eller nya.

Vilka garderobsdörrar passar till IKEA-stommar?

Eftersom vi designar och tillverkar måttbeställda garderobslösningar utifrån dina mått passar alla HärjedalsKöks dörrar din garderob. Oavsett om du har en platsbyggd garderob som du vill liva upp, vill ha nya garderobsdörrar till IKEA-stommar eller har garderober från någon annan tillverkare.

Vad är en inbyggd garderob?

En inbyggd garderob eller platsbyggd garderob går från golv till tak – vilket är både snyggt och praktiskt. Det hjälper dig att skapa mer utrymme i rummen och maximera förvaringsmöjligheterna. Med utgångspunkt från dina befintliga stommar kan vi på HärjedalsKök hjälpa dig att förverkliga drömmen om en platsbyggd garderob.

Designa din garderob steg för steg

1

Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till dina nya garderober.


2

Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade utföranden att välja mellan.


3

Välj handtag

Sätt rätt finish med hjälp av handtag och knoppar.


Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)