Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Garderober för
Stilfull förvaring.

Valet av dörrar och lådfronter till din förvaring sätter rätt ton i dina rum. Vi erbjuder måttanpassade garderobsdörrar och lådfronter i samma färger som våra kök. På så sätt kan du enkelt matcha förvaringen i hela hemmet eller välja fritt efter tycke och smak.


Steg för steg
Designa utseendet på din förvaring.

Steg 1.
Välj färg.

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.

Klicka här

Steg 2.
Välj mönster.

Vi har både släta och mönstrade utföranden att välja mellan.

Klicka här

Steg 3.
Välj handtag.

Sätt rätt finish med hjälp av handtag och knoppar.

Klicka här

Våra
Färger.

Klassiskt vitt, sobert grått eller ombonat med trä? Hitta rätt färg till hemmets vardagshjälte. Vi har många alternativ när det kommer till färgsättning av dina nya garderobsdörrar och lådfronter.

Antikvit

Läs mer

Fjällsjö

Läs mer

Kamomill

Läs mer

Kattfot

Läs mer

Norrek

Läs mer

Renlav

Läs mer

Skiffer

Läs mer

Syrén

Läs mer

Tjära

Läs mer

Vårbäck

Läs mer

Äggskal

Läs mer

Ängsull

Läs mer

Våra
Mönster.

Släta eller mönstrade garderobsdörrar? Genom att addera ett mönster på dina garderober skapar du rätt känsla i dina rum. Här hittar du en mängd olika alternativ att välja mellan.

Funäsdalen

Visa exempel

Grefs fyrkant

Visa exempel

Lia fyrkant

Visa exempel

Ramundberget

Visa exempel

Skars fyrkant

Visa exempel

Slät R3

Visa exempel

Se våra
Handtag & knoppar.

Gör dina garderober mer personliga och unika med rätt handtag och knoppar. Kombinationen mellan garderobsdörrar och lådfronter, handtag och knoppar sätter tonen för hur dina rum uppfattas.

Boka ett
Gratis hembesök.

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har.

Försiktighet med anledning av corona-viruset:

För oss på HärjedalsKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt. Har du särskilda önskemål eller frågor inför ditt besök – hör gärna av dig till oss på 020-290 500 så ordnar vi det.

Vi ses!

Så går det till:

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.