Logotyp
Hem / Om oss
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Din dröm är mer än bara en tanke. Det är en möjlighet som väntar på att bli sann. Vi förstår att varje individ har en unik längtan, förväntningar och drömmar för sitt kök. Sedan mitten av 90-talet har vi funnits här för att göra din dröm till verklighet.

Med vår djupa kunskap, kreativitet och breda sortiment kan vi skapa det perfekta köket för just dig. Vi väcker liv i kök som överträffar dina förväntningar. HärjedalsKök – en köksleverantör med stolthet och hängivenhet till svensk kvalitet och hållbarhet.

Så föddes Härjedalskök


Härjedalskök grundades år 1995 av ett gäng duktiga entreprenörer med en vision om att förändra köksbranschen.

De såg en enorm potential och ett stort behov av smarta och kostnadseffektiva renoveringar av kök. Vi kan stolt säga att Härjedalskök idag har en ledande position när det kommer till köksleverantörer i Sverige.

Under de senaste åren har vi även tagit ett rejält kliv framåt när det gäller design, vilket gör oss till ett intressant alternativ även för designmedvetna kunder.

Fabrik i hjärtat av Härjedalen


I vackra Funäsdalen, en liten turistort med vacker natur och en gedigen tradition av hantverk och träarbete, ligger vår alldeles egna fabrik och produktionsanläggning.

Fördelarna med att ha vår fabrik i Funäsdalen är många, och både våra anställda och våra kunder känner en oerhörd stolthet över att vi är en arbetsgivare och kökstillverkare på en mindre ort.

Härjedalsmetoden® – en av sveriges hållbaraste metoder för köksrenovering


Vi kan stolt säga att vi har en av Sveriges hållbaraste metoder för köksrenovering…

Härjedalsköks vision för framtiden


Vår vision handlar om att vi vill vara så nära våra kunder som möjligt, vilket för oss innebär att vi kommer hem till dig som kund för att ge den bästa möjliga servicen…