fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Vi är stolta.

Det finns många sätt att förnya köket på, men vi vågar påstå att vårt sätt tillhör det allra bästa. Det är luckorna och lådorna som slits mest i köket – skåpstommarna håller minst dubbelt så länge. Genom att byta till nya luckor och lådor som är måttanpassade till dina befintliga köksstommar kan du få ett nytt kök monterat på bara en dag.

Välkommen som kund till oss på HärjedalsKök!

 

Funäsdalen.

Vi på HärjedalsKök
Älskar att förnya kök.

Många blir förvånade över hur bra resultatet blir och oftast tar monteringen bara en dag. Ditt kök blir smartare och ännu mer användarvänligt med mjukstängande luckor och lådor med dämpning och fullutdrag.

Vi kommer gärna hem till dig och berättar hur det fungerar – gratis och utan förbehåll. Plötsligt blev det mycket enklare och mer ekonomiskt att byta köksluckor och förnya köket.

 

Kaiza Nilsson Martin AhlgrenLisa CarlssonStefan Zetterström

Vi som jobbar på
HärjedalsKök.

”Jag har arbetat på Härjedalskök i fem år och roligast med mitt jobb är alla underbara människor jag har runt omkring mig. Ett bra team ger styrka!”

Lisa Carlsson, orderhantering på fabriken i Funäsdalen.

”Möjligheten att få möta många nya människor, bemöta deras önskemål samt inspirera och presentera lösningar för att hjälpa dem att hitta just sitt drömkök.”

Martin Ahlgren, köksexpert i Uppsala.

”Det jag tycker är roligast med att jobba på HärjedalsKök är helt klart alla människor jag får möjlighet att möta och förenkla vardagen för.  Jag uppskattar också att jobbet är otroligt varierande och att man aldrig har någon aning om hur en dag ska sluta.”

Kaiza Nilsson, köksexpert i Skåne.

”Vi nöjer oss inte med det vi har, utan försöker hela tiden bli lite bättre än vi var igår. Det är nyckeln till att vi är lite bättre än de andra. ”

Stefan Zetterström, kvalitets- och utbildningschef på HärjedalsKök.