fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Före och Efter
Låt dig inspireras.

Har du tröttnat på ditt gamla kök? Vi på HärjedalsKök erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade och måttanpassade köksluckor. Eftersom vi monterar dina nya köksluckor på befintliga stommar tar monteringen mindre än en dag.

Se mer inspiration och boka ett gratis hembesök med en av våra köksexperter.


Före
Före köksrenovering

Ett luckbyte är ett smidigt sätt att förnya ditt kök på. Vi förnyar ditt kök på en dag utan att ni behöver riva ut hela köket. Prisvärt, tidseffektivt och miljövänligt – det är HärjedalsKök!

Efter köksrenovering

Nya luckor på gamla stommar samt nya funktioner som verkligen lyfter känslan i hela köket – hemmets viktigaste rum. Hör av dig till oss så kommer vi och berättar hur du snabbt och prisvärt kan få ett helt nytt kök!

Hantverk
Med kvalitet.

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för över 20 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Härjedals- metoden. Funäsdalen.Se före och efterbilder.

Nytt kök på en dag
Så går det till.

Vi river inte ut fullt fungerande kök – istället ger vi köket nytt liv med nya köksluckor, lådor och beslag. Att slippa slit- och släng och behålla det som faktiskt går att använda uppskattas av våra kunder. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden® och vi är så klart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Härjedalskök köksexpert

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Härjedalskök mäter upp ditt kök

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Härjedalskök - köksluckor tillverkade i egen fabrik i Härjedalen

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Härjedalskök monterar köket på 1 dag

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra köksmontörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.