Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Före och Efter
Låt dig inspireras.

Är du också sugen på nytt kök? Har du tröttnat på dina gamla köksluckor? Då har du hamnat rätt. Vi på HärjedalsKök kan förnya ditt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom du väljer köksluckor som vi monterar på befintliga stommar.


Före
Före köksrenovering

Ett luckbyte är ett smidigt sätt att förnya ditt kök på. Vi förnyar ditt kök på en dag utan att ni behöver riva ut hela köket. Prisvärt, tidseffektivt och miljövänligt – det är HärjedalsKök!

Efter köksrenovering

Nya luckor på gamla stommar samt nya funktioner som verkligen lyfter känslan i hela köket – hemmets viktigaste rum. Hör av dig till oss så kommer vi och berättar hur du snabbt och prisvärt kan få ett helt nytt kök!

Hantverk
Med kvalitet.

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för över 20 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Härjedals- metoden. Funäsdalen.Se före och efterbilder.

Nytt kök på en dag
Så går det till.

Vi river inte ut fullt fungerande kök – istället ger vi köket nytt liv med nya köksluckor, lådor och beslag. Att slippa slit- och släng och behålla det som faktiskt går att använda uppskattas av våra kunder. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden® och vi är så klart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.