Logotyp
Hem / Före & Efter
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Dags att förnya köket?

Har du tröttnat på ditt gamla kök? Få ett nytt kök på mindre än en dag med Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering.

Före köksrenovering

Efter köksrenovering

FärgSyrén | Beslag: Kvadrat

Planlösningen var det inget fel på i det här lilla träköket, men luckorna var slitna och det fanns en önskan om ett ljusare kök med smartare förvaring.

Inspiration till din renovering av köket

Lyft känslan i hemmets viktigaste rum – köket. Ett luckbyte är ett smidigt sätt att förnya ditt kök på.

Före köksrenovering

Efter köksrenovering

FärgBlåmidblå | Beslag: Knopp Oas

Influensern Marika Axén saknade köksinspiration i sitt nya hus. Hon ville ha ett funktionellt kök för en stor familj. Med avlastningsytor och smart förvaring parat med bra material och snygga detaljer. Allt ledde till ett hembesök av HärjedalsKök.

Före köksrenovering

Efter köksrenovering

FärgSkogsmossa

Innan renoveringen hade detta mörka och gamla träkök utmanande förvaringsmöjligheter i trånga skåp.  

Före köksrenovering

Efter köksrenovering

FärgAntikvit | BeslagGreppa

När det här köket skulle renoveras ville man behålla planlösningen men passa på att förbättra funktionen. 

Smarta lådsystem

Före- och efterresultat som inte syns vid ett första ögonkast, men som gör skillnad i vardagen, är smart förvaring. HärjedalsKök gör det enkelt att maximera förvaringen genom att hitta praktiska lösningar för just ditt kök. Vi har allt från tallrikshållare till lådorna, karuseller och källsorteringssystem till praktiska handduks-, bakplåts- och flaskutdrag.

Vanliga frågor och svar om Köksrenovering

Hur mycket kostar det att renovera ett kök?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Hur lång tid tar det att montera ett kök?

En köksrenovering med Härjedalsmetoden® tar minde än en dag. Vår smarta metod innebär att vi monterar nya köksluckor och lådsystem på dina befintliga stommar. Metoden, tillsammans med noggranna förberedelser och skickligheten hos våra köksmontörer gör att de flesta kök faktiskt blir monterade på bara några timmar. Inget byggstök, inga veckor av hämtmat – bara ett nytt snyggt kök att komma hem till efter jobbet.

Hantverk med kvalitet

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för över 20 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Ta kontakt med din lokala köksexpert för att höra mer om vårt kvalitétsarbete.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.