Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Kapa kostnader med
ROT-avdrag.

Vi tycker att alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök. Att behålla stommarna och bara byta ut köksluckor och lådor är smart, enkelt och framför allt prisvärt. Vi kan hjälpa dig som renoverar ditt kök med Härjedalsmetoden® att kapa kostnaderna ytterligare. Med ROT-avdraget kan du få hela 30% tillbaka av kostnaden för montering av ditt nya kök.

30% avdrag

Har du tröttnat på dina gamla köksluckor? Vill du byta ut dina köksluckor och behålla stommarna? Då är det läge att ha koll på vad som gäller för att göra ROT-avdrag och tjäna tusentals kronor i din köksrenovering. Här nedan finns några saker som är bra att tänka på för att få ROT-avdrag vid köksrenovering. Du kan självklart höra av dig om du har några funderingar kring hur du kan renovera ditt kök med ROT-avdrag och få en ännu billigare köksrenovering.

1) Det är maximalt 30% av arbetskostnaden som ger rätt till ROT-avdrag. Kostnader för material, resor, utrustning eller administration i samband med arbetet ger alltså inte rätt till avdrag.

2) Du måste bo i bostaden och äga den för att få ROT-avdrag och den du anlitar får inte vara närstående till dig.

3) Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du har gjort. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i ROT- och RUT-avdrag.

4) Du som köper ROT-tjänster ansöker inte själv om ROT-avdraget. Det gör den som har utfört arbetet, alltså en av våra montörer. Hen drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att informera utföraren som du har anlitat om du redan har utnyttjat en del av avdraget. Då kan de göra rätt avdrag på din faktura.

5) ROT- och RUT-avdrag räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Du som köpare ansvarar för att alla villkor för ROT- och RUT-avdraget är uppfyllda.

Vill du veta mer eller är du nyfiken på hur mycket ROT-avdrag du är berättigad till? Gå in på Skatteverkets hemsida.

Spara pengar
vid montering av
ditt nya kök!

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer

Köksluckor med
Den rätta känslan.

Klassiskt vitt, stilrent grått eller trä som ger en ombonad känsla? Valet av köksluckor sätter tonen för ditt nya kök. Hos oss på HärjedalsKök hittar du ett stort utbud av färger, material och detaljer.

För att kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkar vi köksluckorna du väljer i vår alldeles egna fabrik i Funäsdalen.