Logotyp
Hem / ROT-avdrag
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Kapa kostnader med
ROT-avdrag

Vi tycker att alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök. Att behålla stommarna och bara byta ut köksluckor och lådor är smart, enkelt och framför allt prisvärt.

Har du tröttnat på dina gamla köksluckor? Vill du byta ut dina köksluckor och behålla stommarna? Då är det läge att ha koll på vad som gäller för att göra ROT-avdrag och spara tusentals kronor på din köksrenovering. Här nedan finns några saker som är bra att tänka på för att få ROT-avdrag vid köksrenovering. Du kan självklart höra av dig om du har några funderingar kring hur du kan renovera ditt kök med ROT-avdrag och få en ännu billigare köksrenovering.

Köksluckor med
den rätta känslan

Klassiskt vitt, stilrent grått eller trä som ger en ombonad känsla? Valet av köksluckor sätter tonen för ditt nya kök. Hos oss på HärjedalsKök hittar du ett stort utbud av färger, material och detaljer.

För att kunna garantera att du får den kvalitet som du efterfrågar tillverkar vi köksluckorna du väljer i vår alldeles egna fabrik i Funäsdalen.

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.