Logotyp
Hem / Pris på kök
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Prisvärda kök för alla plånböcker

Vad kostar en köksrenovering?

Upptäck kostnadseffektiv köksrenovering med vår flexibla metod som låter dig anpassa köksrenoveringen efter din budget och dina önskemål. Vill du bara ge ditt kök en uppfräschning och ett ansiktslyft med nya luckor och lådor? Eller är du ute efter en mer omfattande förändring och vill byta ut bänkskivan och addera smart förvaring? Oavsett budget finns våra köksexperter här för att hjälpa dig att förverkliga din köksdröm. Med vårt breda utbud av prisvärda köksluckor och lådor och smarta kökslösningar kan du förvänta dig en kostnadseffektiv köksrenovering som inte kompromissar med vare sig stil eller kvalitet.

Prisvärda kök

Att byta köksluckor på befintliga stommar är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att förändra hela kökets utseende på. Vårt sortiment av köksluckor och lådor erbjuder inte bara stil och hållbarhet, utan också överkomliga priser som passar alla plånböcker. Att investera i ett nytt kök är ett stort beslut, och vi förstår att priset spelar en central roll. Vi strävar därför efter att erbjuda prisvärda kök som tar hänsyn till dina specifika önskemål och behov.

993 kr/mån**

Cirkapris: 44 645 kr*

Mindre köksrenovering med god kvalitet till lågt pris – HK Easy


Prisvärt kök efter renovering.

1469 kr/mån**

Cirkapris: 67 680 kr*

Ett kök med alla nödvändiga funktioner


Byta köksluckor och lådor billigt.

1998 kr/mån**

Cirkapris: 93 240 kr*

Som ett helt nytt kök


Kostnadseffektivt byte av köksluckor och lådor i kök.

2456 kr/mån**

Cirkapris: 115 080 kr*

Ett stort kök med extra allt


Budgetrenovering av kök.

*I våra räkneexempel har vi utgått från köksbilderna ovan.

**48 mån räntefri delbetalning.

Vill du veta mer om våra priser på kök?

Kontakta våra köksexperter idag för ett gratis hembesök. Tillsammans kan vi skapa det perfekta köket enligt dina önskemål och budget. Oavsett om du letar efter moderna, klassiska eller tidlösa köksluckor och lådor, har vi alternativ som passar din stil och plånbok. HärjedalsKök – din pålitliga partner för prisvärda kök och kostnadseffektiv köksrenovering.

Delbetala ditt nya kök


Vi samarbetar med Wasa Kredit för att erbjuda våra kunder flexibla finansieringslösningar. Låt våra köksexperter hjälpa dig med din ansökan och berätta mer om våra förmånliga finansieringsalternativ.

Varför ska jag välja delbetalning?

✓ Du kan välja den betalningstakt som passar dig bäst

✓ Du kan när du vill slutbetala eller extraamortera utan kostnader

✓ Delbetalning är enkelt, flexibelt och smart

Prisvärd köksrenovering.

Vanliga frågor och svar om Pris för köksrenovering

Vad kostar det att byta köksluckor?

Hos oss på HärjedalsKök hittar du fyra olika alternativ som passar olika budgetar. Vi erbjuder en mindre köksrenovering med kvalitetsköksluckor till ett förmånligt pris från cirka 44 645 kr och en månadskostnad på endast 993 kr. För dig som söker ett klassiskt kök med alla nödvändiga funktioner erbjuder vi en lösning från cirka 64 460 kr, med en månadsbetalning på 1398 kr. 

För en medelstor köksrenovering med ett helt nytt utseende erbjuder vi alternativ från cirka 88 800 kr och en kostnad på 1898 kr per månad. För dig som strävar efter det större och mer exklusiva, erbjuder vi en köksrenovering med extra allt från cirka 109 600 kr, med en månadskostnad på 2345 kr.

Finns det olika priskategorier för köksrenovering hos er?

Ja, vi erbjuder olika priskategorier för köksrenovering. Vi strävar efter att tillgodose alla kunders behov och erbjuder olika prisvärda lösningar som inte kompromissar med vare sig kvalitet eller stil. Våra experter hjälper dig gärna att navigera genom alternativen och hitta den bästa lösningen för din plånbok.

Kan jag uppgradera mitt kök med nya köksluckor på befintliga stommar?

Absolut! Att byta köksluckor på befintliga stommar är en kostnadseffektiv metod för att ge ditt kök ett nytt utseende. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda köksluckor i olika stilar och material. Kontakta oss så kan våra erfarna köksexperter hjälpa dig att välja de bästa alternativen som passar just din budget och personliga smak.

Hur skiljer sig era prisvärda kök från andra?

Våra prisvärda kök är designade för att erbjuda hög kvalitet till rimliga priser. Vi strävar efter att hålla våra kostnader nere genom att byta köksluckor på befintliga stommar, vilket möjliggör konkurrenskraftiga priser för våra kunder. Samtidigt kompromissar vi aldrig med design eller hållbarhet.

Kan jag få en skräddarsydd offert för mitt köksprojekt?

Absolut. Vi erbjuder skräddarsydda offerter baserade på dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss för ett gratis hembesök där vi kan diskutera dina idéer och krav och titta på de möjligheter ditt kök har. Vi strävar alltid efter att skapa kökslösningar som passar din stil och plånbok.

Vad ingår i priset för en köksrenovering med HärjedalsKök?

Våra prisvärda kök inkluderar grundläggande delar som köksluckor och lådor, bänkskivor och smarta kökslösningar och tillbehör.

Kan jag välja olika material och färger på mina köksluckor?

Absolut. Vi erbjuder ett varierat urval av material och färgalternativ på våra köksluckor. På så sätt kan du skapa ett kök som passar din personliga smak och stil, samtidigt som du håller dig inom din budget.

Hur kan jag spara pengar på köksrenovering utan att kompromissa med kvaliteten?

För att spara pengar på köksrenovering kan du behålla dina befintliga stommar och endast byta ut köksluckorna. Vi kan också ge råd om kostnadseffektiva material och lösningar som passar dina önskemål och din budget.

Erbjuder ni finansieringsalternativ för köksprojekt?

Ja, vi förstår att en köksrenovering kan vara en investering. Vi samarbetar därför med Wasa Kredit för att erbjuda våra kunder flexibla finansieringslösningar och 48 mån räntefri delbetalning. Låt våra köksexperter hjälpa dig med din ansökan och berätta mer om våra förmånliga finansieringsalternativ.

Hur kan jag kontakta er för att få hjälp med min köksrenovering?

För att få hjälp med din köksrenovering kan du boka ett gratis hembesök med en av våra köksexperter. Vi kommer hem till dig och diskuterar våra prisvärda kök med dig i lugn och ro och tar en titt på vilka möjligheter ditt kök har för att hitta den perfekta lösningen för just dig. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på 020-290 500 eller kundcenter@harjedalskok.se. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig uppfylla dina köksdrömmar på ett kostnadseffektivt sätt!