fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Hej och välkommen till vårt
Pressrum.

Är du journalist eller inredningsstylist och på jakt efter köksinspiration till ett reportage? Är du nyfiken på HärjedalsKöks miljösmarta, enkla och prisvärda köksmetod? Vill du veta varför 95% av våra kunder är så nöjda? Då har du hamnat rätt. Det här är vårt pressrum!

För köksinspiration, presslån eller köksfrågor kontakta vår marknadschef Mattias Forsman.

Med rötterna i Funäsdalen.

Pressmeddelanden.

Pressmeddelande 2020-04-09.

Extra försiktighetsåtgärder med anledning av coronaviruset.

HärjedalsKök erbjuder praktiska, måttanpassade och plånboksvänliga kökslösningar som passar alla typer av köksstommar. För att säkerställa att varje kund får sitt kök enligt önskemål så besöker vi våra kunder i deras hem för att visa prover från vårt utbud, mäta och ta reda på deras specifika behov. Detta är en viktig del i vårt erbjudande. Med anledning av coronapandemin vill vi försäkra våra kunder om att extra försiktighetsåtgärder och nya digitala alternativ fortfarande gör det möjligt att uppfylla sin köksdröm tillsammans med oss på HärjedalsKök.

Vi på HärjedalsKök har förnyat kök i 25 år genom Sveriges smartaste metod för köksrenoveringar – Härjedalsmetoden®. Ett kostnadseffektivt och hållbart koncept som är väl uppskattat hos de kunder som går i kökstankar.

I samband med det nya coronavirusets utbrott i Sverige och världen är det många som håller sig isolerade för att undvika ytterligare smittspridning. HärjedalsKök erbjuder alltid kostnadsfria hembesök till de kunder som funderar på att förnya sitt kök. Vi vet att myndigheternas rekommendationer om att hålla ett betydande avstånd till andra människor gör att många avstår från att bjuda in utomstående personer till sitt hem. Vi vill därför försäkra våra kunder om att vi följer alla rekommendationer gällande avstånd, ordentligt tvättade och spritade händer samt att ingen ur personalstyrkan kommer till jobbet vid symptom på sjukdom. Vi försäkrar oss också om att de stannar hemma under rekommenderat antal dagar efter senaste symptom.

– Säkerhet och hälsa behöver alltid komma i första hand, det gäller både för våra kunder och medarbetare på HärjedalsKök. Om man till exempel tillhör en riskgrupp vidtar vi alltid extra försiktighetsåtgärder för att hitta en lösning som passar. Kreativiteten är hög, från såväl konsumenter som kollegor. Det är fantastiskt att följa, säger Mattias Forsman, marknadschef på HärjedalsKök.

På senare tid har vi på HärjedalsKök även utvecklat vårt erbjudande med digitala hembesök i form av videosamtal. En extra försiktighetsåtgärd som kompletterar det fysiska hembesöket. Detta går att boka på vår hemsida precis som ett vanligt hembesök och det är självklart kostnadsfritt: Boka digitalt hembesök.

– Det digitala hembesöket är ett bra alternativ just nu för de som vill förnya sitt kök. Våra köksexperter guidar då konsumenten i en digital miljö vilket har visat sig väldigt uppskattat. Det digitala hembesöket som en initial kontakt är sannolikt här för att stanna, fyller Mattias i.

Tillsammans hittar vi nya möjligheter för hur svenska kökskonsumenter kan uppfylla sina köksdrömmar genom Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering.

För mer information kontakta:
Mattias Forsman
Marknadschef
070-618 77 08
mattias.forsman@harjedalskok.se
www.harjedalskok.se

Pressmeddelande 2019-11-04.

Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering

Över hälften av dagens kökskonsumenter efterfrågar en lösning med nya luckor, lådor och bänkskivor, detta behöver dock inte innebära en totalrenovering av köket. Med Sveriges hållbaraste metod för köksrenoveringar – Härjedalsmetoden® – blir ett gammalt kök som nytt på mindre än en dag.

Härjedalsmetoden® innebär att man väljer ut nya köksluckor som sedan måttanpassas och monteras på befintliga köksstommar. Monteringen görs av HärjedalsKöks egna montörer, vilket oftast tar mindre än en dag och alla luck- och lådfronter tillverkas dessutom för hand i deras fabrik i Funäsdalen.

De flesta av dagens köksrenoveringar går till på samma sätt; en lång planeringsprocess följs av nedmontering av luckor och lådor för att sedan avslutas med att man river ut köksstommar samt kasserar vitvaror. Det många inte tänker på är att vitvarorna, oavsett om det är nya eller inte, ofta ställs tillbaka på samma plats även efter en omfattande renovering. Därför innebär inte alltid ett helt nytt kök en så stor valfrihet som man först kan tro.

– Vi tycker att man bör utgå från de ursprungliga stommarna och lägga krutet där det verkligen behövs. Det kapar både kostnader och gagnar miljön ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Mattias Forsman, marknadschef på HärjedalsKök.

Med Härjedalsmetoden® vill man bidra till en god affär genom att inte byta ut det som redan fungerar. Men att fräscha upp en befintlig planlösning innebär såklart mycket mer än bara ett byte av köksluckor.

– Våra kunder får större möjlighet att tänka på de detaljer som verkligen gör skillnad för hur deras nya kök upplevs. Kanske vill man förvandla ett skåp till funktionella lådor eller byta ut det gamla kaklet mot en slittålig stänkpanel istället? Med Härjedalsmetoden® får man helt enkelt mer kvalitetskök för pengarna. Dessutom tar vi även med våra kunders gamla luck- och lådfronter till närmsta återvinningsstation så att de blir rätt sorterade, säger Mattias.

För HärjedalsKök är ingen kökslösning omöjlig och de har sedan starten för över 20 år sedan tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Enligt dem kännetecknas en bra köksrenovering genom en okomplicerad och smidig process – hela vägen, från första idé fram till den måltid som inviger det nya köket.

Så för er som har tankar på att renovera köket på ett smart och hållbart sätt – riv inte, byt ut istället.

För mer information kontakta:
Mattias Forsman
Marknadschef
070-618 77 08
mattias.forsman@harjedalskok.se
www.harjedalskok.se

Bildmaterial.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Dis med handtag Loop i naturfärgat läder och polerad mässing.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Syrén med handtag Kvadrat i rostfri look.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Dimma med handtag Greppa i mässing.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Syrén med handtag Näpen
i mässing.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Dimma med handtag Bull i antik look.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Syrén med handtag Kvadrat i rostfri look.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Ängsull med lädersvepta handtag vid namn Ritzy i svart/krom.

Medarbetare på
HärjedalsKöks
egna fabrik i Funäsdalen.

Kundkök från HärjedalsKök
  i färgen Dimma.

Kundkök från HärjedalsKök
i färgen Syrén med handtag
Näpen i mässing.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Ängsull med lädersvepta handtag vid namn Ritzy i svart/krom.

Kundkök från HärjedalsKök i färgen Dimma med lädersvepta handtag vid namn Ritzyi naturfärg/mässing.

Logotyper.

Logotyp 52% svart

Logotyppaket (.zip)

Logotyp Svart

Logotyppaket (.zip)

Logotyp Vit

Logotyppaket (.zip)

Kontakta
Ansvariga på HärjedalsKök.

Johan Dahlström

General Manager

Henrik Zetterlund

Affärsutveckling- och sortimentschef

Magnus Lange

Affärsområdeschef Montageservice

Patrik Zetterström

Produktionschef

Jan-Erik Skaar

VD Herjedalskjøkken AS

André Holmström

André Holmström

IT- och programchef

Joakim Süld

Driftschef – Montageservice