Logotyp
Hem / Pressrum
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Hej och välkommen till vårt Pressrum

Är du journalist eller inredningsstylist och på jakt efter köksinspiration till ett reportage? Är du nyfiken på HärjedalsKöks miljösmarta, enkla och prisvärda köksmetod? Vill du veta varför 95% av våra kunder är så nöjda? Då har du hamnat rätt. Det här är vårt pressrum!

För köksinspiration, presslån eller köksfrågor kontakta vår marknadschef Mattias Forsman.

Pressmeddelanden

Pressmeddelande 2019-11-04.

SVERIGES HÅLLBARASTE METOD FÖR KÖKSRENOVERING

Över hälften av dagens kökskonsumenter efterfrågar en lösning med nya luckor, lådor och bänkskivor, detta behöver dock inte innebära en totalrenovering av köket. Med Sveriges hållbaraste metod för köksrenoveringar – Härjedalsmetoden® – blir ett gammalt kök som nytt på mindre än en dag.

Härjedalsmetoden® innebär att man väljer ut nya köksluckor som sedan måttanpassas och monteras på befintliga köksstommar. Monteringen görs av HärjedalsKöks egna montörer, vilket oftast tar mindre än en dag och alla luck- och lådfronter tillverkas dessutom för hand i deras fabrik i Funäsdalen.

De flesta av dagens köksrenoveringar går till på samma sätt; en lång planeringsprocess följs av nedmontering av luckor och lådor för att sedan avslutas med att man river ut köksstommar samt kasserar vitvaror. Det många inte tänker på är att vitvarorna, oavsett om det är nya eller inte, ofta ställs tillbaka på samma plats även efter en omfattande renovering. Därför innebär inte alltid ett helt nytt kök en så stor valfrihet som man först kan tro.

– Vi tycker att man bör utgå från de ursprungliga stommarna och lägga krutet där det verkligen behövs. Det kapar både kostnader och gagnar miljön ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Mattias Forsman, marknadschef på HärjedalsKök.

Med Härjedalsmetoden® vill man bidra till en god affär genom att inte byta ut det som redan fungerar. Men att fräscha upp en befintlig planlösning innebär såklart mycket mer än bara ett byte av köksluckor.

– Våra kunder får större möjlighet att tänka på de detaljer som verkligen gör skillnad för hur deras nya kök upplevs. Kanske vill man förvandla ett skåp till funktionella lådor eller byta ut det gamla kaklet mot en slittålig stänkpanel istället? Med Härjedalsmetoden® får man helt enkelt mer kvalitetskök för pengarna. Dessutom tar vi även med våra kunders gamla luck- och lådfronter till närmsta återvinningsstation så att de blir rätt sorterade, säger Mattias.

För HärjedalsKök är ingen kökslösning omöjlig och de har sedan starten för över 20 år sedan tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. Enligt dem kännetecknas en bra köksrenovering genom en okomplicerad och smidig process – hela vägen, från första idé fram till den måltid som inviger det nya köket.

Så för er som har tankar på att renovera köket på ett smart och hållbart sätt – riv inte, byt ut istället.

För mer information kontakta:
Mattias Forsman
Marknadschef
070-618 77 08
mattias.forsman@harjedalskok.se
www.harjedalskok.se

Logotyper

Logotyp Grön

Logotyppaket (.zip)

Logotyp Beige

Logotyppaket (.zip)