fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

byta köksluckor med 
Härjedalsmetoden®

Dags att förnya köket? Få ett nytt kök på mindre än en dag med Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering.  Härjedalsmetoden® innebär att du väljer nya köksluckor som vi sedan monterar på dina befintliga köksstommar. Vi byter med andra ord bara ut det som syns. Bra för dig och din plånbok – ännu bättre för miljön.

Ett Svensktillverkat och 
Hållbart kök.

Med Härjedalsmetoden® vill vi få dig att tänka annorlunda när du ska renovera. Att byta köksluckor på dina befintliga stommar är både hållbart, prisvärt och tidseffektivt. Vi designar och tillverkar nya köksluckor och lådfronter i vår egen fabrik i Funäsdalen – bara för dig på stommarna du redan har. Utan att riva hela ditt gamla kök. Eller slänga något i onödan. Det är en mix av äkta hantverk och sunt förnuft.

Du slipper dessutom veckor av renovering, byggkaos samt mikrade middagar. Med vår metod får du istället utrymme för annat, du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en lösning bara för dig.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss när du går i kökstankar! Vi kommer gärna hem till dig och berättar hur vår metod fungerar – gratis och utan förbehåll.

Såhär går det till att 
Byta köksluckor.

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra köksmontörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.

Från härjedalen till 
Ditt kök.

Vår idé om ett smartare och mer hållbart sätt att renovera kök föddes mitt i Sverige, i härliga Härjedalen. Nu har vi utvecklats till ett anrikt köksföretag, men vi stannar stolt kvar i vår hembygd med dess långa tradition av träarbete, konsthantverk och entreprenörsanda.

När vi tillverkar och byter ut dina köksluckor är det måttanpassade till stommarna du redan har – med hantverk i fokus. Från hembesöket till fabriken och tillbaka till våra skickliga montörer, hela vår kedja bygger på hantverksskicklighet och känsla för kvalitet. Det är det som gör att du enkelt kan få ett nytt unikt kök, som passar just dina behov.

Vi är helt enkelt kökstillverkaren som kommer hem till dig och tar ansvar för hela processen för att ge dig ett nytt kök, precis som du vill ha det, på bara en dag.

 Vanliga frågor och svar
om att byta köksluckor

Kan man byta IKEA-köksluckor?

Absolut! Vi byter ofta köksluckor till IKEA-stommar, som Faktum, Metod och Bestå. Eftersom vi måttanpassar våra köksluckor och lådfronter efter dina befintliga stommar kan vi renovera alla kök.

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Hur mycket kostar HärjedalsKök?

Priset på ett HärjedalsKök är ofta inte så mycket som du tror. Vi tycker alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök och det finns många tusenlappar att spara på att behålla dina gamla stommar och enbart byta ut köksluckor, lådor och inredning. Med andra ord är det både ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök på. Med ROT-avdraget kan du dessutom få hela 30% tillbaka av kostnaden för montering av ditt nya kök. För mer information, läs mer om ROT-avdrag och se våra prisexempel på HärjedalsKök.

Är HärjedalsKök prisvärt?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.