Logotyp
Hem / Köksluckor till IKEA-stommar
Kampanj image

Nu!

Boka gratis hembesök – få matvaror till ett värde av 500 kr*

Låt oss ge dig en tidig julklapp! Just nu bjuder vi på matvaror till ett värde av 500 kr* när du bokar ett gratis hembesök. Boka senast 21/12 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Förnya ditt IKEA-kök

Söker du efter köksluckor som passar IKEA-stommar? Uppdatera ditt IKEA-kök med måttanpassade köksluckor, lådfronter och tillbehör från HärjedalsKök. Med över 600 kombinationer av svensktillverkade köksluckor i olika färger och mönster hjälper vi dig att förverkliga dina inredningsdrömmar.

Köksluckor till IKEA Faktum


Har du ett Faktum-kök och IKEA luckor som behöver förnyas? Riv inte, byt ut istället. Det är bra för både miljön och plånboken. På HärjedalsKök hjälper vi dig att uppdatera köket med utgångspunkt från dina befintliga Faktum-stommar.

Köksluckor till
IKEA Metod


IKEA Metod är IKEAs nuvarande köksstomme från 2013 med 80 cm höga bänkskåp och 8 cm höga socklar. Uppdatera ditt Metod-kök med nya köksluckor, lådfronter och inredning från HärjedalsKök.

Inspiration för
IKEA-kök

Ett antikvitt kök, varmt träkök, trendigt blått eller nyklassiskt grått kök? Med val av kökshandtag, knoppar och smart inredning kan du sätta en extra personlig touch.

Våra färger


Oavsett om du föredrar klassiskt vitt, sobert grått, ombonat med trä eller kanske ett trendigt grönt kök, så har vi på HärjedalsKök många alternativ för att hjälpa dig med att hitta rätt färg till hemmets viktigaste rum.

Våra mönster


Släta eller mönstrade köksluckor? Det är en viktig fråga att fundera på för att skapa rätt känsla i ditt nya kök. Genom att addera ett mönster på dina köksluckor och lådfronter kan du skapa en känsla i ditt nya kök som verkligen lyfter rummet.

Designa ditt kök steg för steg

1

Välj färg

Vitt, grått eller trä? Välj rätt nyans till ditt nya kök.


2

Välj mönster

Vi har både släta och mönstrade köksluckor.


3

Välj handtag

Gör köket ännu mer personligt med handtag och knoppar.


4

Välj tillbehör

Få ordning och reda i köket med våra smarta kökslösningar.

Våra vitrinluckor


Släpp in lite ljus i ditt kök med ett par snygga vitrinluckor. Vi har ett stort utbud av varianter som passar alla färger och mönster
i ditt HärjedalsKök. 

Våra handtag & knoppar


Gör ditt kök ännu mer personligt och unikt med rätt handtag och knoppar till köksluckorna du väljer till ditt gamla IKEA-kök. Kombinationen mellan luckor och lådor, handtag och knoppar sätter tonen för hur ditt kök uppfattas.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om Köksluckor till IKEA-stommar

Hur mycket kostar det att byta köksluckor till IKEA-stommar?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Vilka köksluckor passar till IKEA-stommar?

Eftersom vi designar och tillverkar ett nytt, måttbeställt kök utifrån dina befintliga köksmått passar alla HärjedalsKöks luckor till alla kök. Oavsett om du har ett äldre platsbyggt kök du vill liva upp, vill ha nya köksluckor till IKEA-stommar eller stommar från någon annan kökstillverkare.

Hur vet jag om jag har Faktum eller Metod?

Om du är osäker på vilka IKEA-stommar du har är det enkelt att först titta på åldern på köket. Är köket äldre än 2013 är det Faktum-stommar. Är köket nyare så är det IKEAs Metod-serie. Ett annat sätt att ta reda på om det är Faktum eller Metod är att mäta bänkskåpens höjd samt socklarna. Metod har 80 cm höga bänkskåp och 8 cm höga socklar medan Faktum har 70 cm höga bänkskåp och 16 cm höga socklar.

Hur beställer man nya luckor till sitt IKEA-kök?

Första steget är att boka ett gratis personligt hembesök en dag och tid som passar. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket kikar också en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har och ger tips på lösningar som passar just dig.

Vilka färger erbjuder ni på era luckor som passar IKEA-stommar?

Vårt sortiment av köksluckor till IKEA-stommar inkluderar många olika färgalternativ. Du har möjlighet att välja mellan en rad nyanser som antikvit, blådisblått, dimma, kamomill, grönmossegrönt och många fler. Utforska alla tillgängliga alternativ på köksluckor och lådor.

Kan jag få hjälp med att mäta och välja rätt köksluckor som passar IKEA-stommar?

Självklart. Vi måttanpassar köksluckorna efter dina egna mått så att de passar perfekt för dina gamla IKEA-stommar. Kontakta oss för att få hjälp med nya köksluckor till IKEA-stommar!