fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Nya köksluckor till 
IKEA-stommar.

Våra kunder runtom i landet undrar ofta om vi kan hjälpa dem med lådor och köksluckor till IKEA-stommar – Självklart kan vi det. Det spelar ingen roll om du har ett äldre IKEA-kök, platsbyggt kök från 50-talet eller ett Marbodal-kök, vi måttanpassar köksluckor och lådfronter efter dina befintliga köksmått.

Nya köksluckor till gamla stommar

Förnya ditt 
IKEA-kök.

Uppdatera ditt IKEA-kök med måttanpassade köksluckor, lådfrånter och tillbehör från HärjedalsKök. Med över 600 kombinationer av svensktillverkade köksluckor i olika färger och mönster hjälper vi dig att förverkliga dina inredningsdrömmar. Vi tillverkar ofta luckor och lådor för stommarna till IKEA Faktum, Metod och Bestå, men tack vare att vi skräddarsyr tillverkningen efter dina mått kan vi leverera köksluckor till alla kök. Oavsett vilka köksstommar du har hemma.

För inspiration hittar du här några av våra bästsäljande luckor.

Vita lådor och köksluckor till IKEA-stommar från Härjedalskök

Köksluckor till 
IKEA Faktum.

 Har du ett Faktum-kök som behöver förnyas? Riv inte, byt ut istället. Det är bra för både miljön och plånboken. På HärjedalsKök hjälper vi dig att uppdatera köket med utgångspunkt från dina befintliga Faktum-stommar.

 Osäker på om det är Faktum du har? IKEA Faktum är IKEA:s äldre köksstomme med 70 cm höga bänkskåp och 16 cm höga socklar. Eftersom vi skräddarsyr kökslösningar efter dina befintliga mått behöver inte ett gammalt kök sätta stopp för dina köksvisioner. 

Köksluckor till 
IKEA Metod.

IKEA Metod är IKEAs nuvarande köksstomme från 2013 med 80 cm höga bänkskåp och 8 cm höga socklar. Uppdatera ditt Metod-kök med nya köksluckor, lådfronter och inredning. Du väljer själv vilken stil, färg, kökshandtag och mått dina köksluckor ska ha.

Vi tillverkar sedan luckor och lådor på beställning i vår egen fabrik i Funäsdalen. Ta första steget till ditt drömkök med ett kostnadsfritt hembesök med en av våra köksexperter.

Grå köksluckor till Ikea-stommar från HärjedalsKök

Nordiskt kök med köksluckor i trä från HärjedalsKök

 Inspiration för 
IKEA-kök.

Ett antikvitt kök, varmt träkök, trendigt blått eller nyklassiskt grått kök? Med val av kökshandtag, knoppar och smart inredning kan du sätta en extra personlig touch. Vad sägs om moderna mässingshandtag eller retro porslinsknoppar?

HärjedalsKök finns här för att förverkliga dina köksdrömmar. Låt dig inspireras.

 Boka ett 
Gratis hembesök.

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Med oss på HärjedalsKök får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar, fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har.

Försiktighet med anledning av corona-viruset:

För oss på HärjedalsKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt. Har du särskilda önskemål eller frågor inför ditt besök – hör gärna av dig till oss på 020-290 500 så ordnar vi det.

Vi ses!

Så går det till:

Härjedalskök köksexpert

Steg 1

Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar luckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster.

Härjedalskök mäter upp ditt kök

Steg 2

Pris & mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

Härjedalskök - köksluckor tillverkade i egen fabrik i Härjedalen

Steg 3

Tillverkning

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

Härjedalskök monterar köket på 1 dag

Steg 4

Montering

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.

 Vanliga frågor och svar
om köksluckor till IKEA-stommar

Hur mycket kostar det att byta köksluckor till IKEA-stommar?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Vilka köksluckor passar till IKEA-stommar?

Eftersom vi designar och tillverkar ett nytt, måttbeställt kök utifrån dina befintliga köksmått passar alla HärjedalsKöks luckor till alla kök. Oavsett om du har ett äldre platsbyggt kök du vill liva upp, vill ha nya köksluckor till IKEA-stommar eller stommar från någon annan kökstillverkare.

Hur vet jag om jag har Faktum eller Metod?

Om du är osäker på vilka IKEA-stommar du har är det enkelt att först titta på åldern på köket. Är köket äldre än 2013 är det Faktum-stommar. Är köket nyare så är det IKEAs Metod-serie. Ett annat sätt att ta reda på om det är Faktum eller Metod är att mäta bänkskåpens höjd samt socklarna. Metod har 80 cm höga bänkskåp och 8 cm höga socklar medan Faktum har 70 cm höga bänkskåp och 16 cm höga socklar.

Hur beställer man nya luckor till sitt IKEA-kök?

Första steget är att boka ett gratis personligt hembesök en dag och tid som passar. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket kikar också en av våra engagerade köksexperter på de möjligheter ditt kök har och ger tips på lösningar som passar just dig.