Logotyp
Hem / HK Easy
Kampanj image

Nu!

Boka gratis hembesök – få matvaror till ett värde av 500 kr*

Låt oss ge dig en tidig julklapp! Just nu bjuder vi på matvaror till ett värde av 500 kr* när du bokar ett gratis hembesök. Boka senast 21/12 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Köksluckor för liten budget

Ge ditt kök en budgetvänlig makeover med vårt prisvärda alternativ, HK Easy. Välj bland våra tåliga köksluckor i melamin i färgerna vitt, grått eller beige och upptäck ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt kök. Vill du veta mer om vår HK Easy kollektion? Kontakta din lokala köksexpert för ett gratis hembesök, så berättar vi mer och tar fram ett prisförslag för din köksrenovering.

Prisexempel


HK easy prisexempel

993 kr/mån**

Cirkapris: 44 645 kr*

HK Easy är ett sortiment med svensktillverkade köksluckor och fronter av erkänt god kvalité. Lådorna är av enklare modeller men tål normal belastning. Tillvalen är inte lika många som i vårt ordinarie sortiment, Men vi garanterar ett alldeles utmärkt kök i många år. Priset är inkl montering.

*I våra räkneexempel har vi utgått från köksritningen ovan.

**48 mån räntefri delbetalning – läs mer här för information om aktuella finansieringsalternativ.

HK easy prisexempel

Vilken kökslucka väljer du?

Kök i vitt


HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit

Ett vitt kök är en tidlös klassiker som aldrig går ur stil. Den ljusa färgen gör att rummet känns luftigt och rymligt och ger en känsla av renhet och fräschhet. Ett vitt kök är en utmärkt bas som du kan bygga vidare på och anpassa efter din personliga smak och stil. Oavsett om du föredrar en klassisk eller modern stil så blir den släta vita köksluckan en perfekt bas för att skapa ditt drömkök.

Kök i grått


HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit

Ett grått kök utstrålar en sofistikerad enkelhet och modern elegans. Den neutrala mellangrå färgen på vår kökslucka skapar en tidlös och stilren atmosfär samtidigt som den ger en känsla av lugn och harmoni i ditt kök. Samtidigt är det en förlåtande kulör, då damm och smuts inte syns så tydligt på gråa köksluckor. Satsa på grått om du vill ha en mångsidig nyans som passar perfekt in i våra skandinaviska hem och kök.

Kök i beige


HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit
HK easy vit

Ett beige kök skapar en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som den ger en känsla av lugn och harmoni. Vår beige kökslucka går i en ljus och neutral ton som ger dig en perfekt bas att bygga ditt kök kring, med möjlighet att addera personliga detaljer och skapa en stil som passar just dig. Oavsett om du föredrar en minimalistisk, romantisk eller modern stil på köket, kommer vår beige kökslucka att passa väl in.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)