Logotyp
Hem / Köksinspiration
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Köksinspiration

 • Få ett modernt kök utan att riva ut allt


  Söker du inspiration för att skapa ett modernt kök? När Isabel Boltenstern flyttade från nyproduktion i Stockholm till en nittiotalsvilla i Helsingborg, blev det slitna köket med tidstypiska färger och lösningar en utmaning. Gick det att få ett modernt kök utan att slänga ut det som faktiskt fungerade?

  Läs mer: Få ett modernt kök utan att riva ut allt
  Få ett modernt kök utan att riva ut allt
 • Kök i ek – Inspiration för naturkök


  I en värld där längtan efter naturen blivit starkare, har konceptet med utomhuskök blivit alltmer populärt. Daniel och Caroline har en egen idé om hur man bäst bjuder på middag – man skapar ett utekök inne.

  Läs mer: Kök i ek – Inspiration för naturkök
  Kök i ek – Inspiration för naturkök
 • Nya köksluckor räddade köket


  När Mirelle Stoor och hennes familj skaffade ett nytt hus, började de genast omvandla det till deras alldeles egna paradis med hjälp av bland annat nya köksluckor.

  Läs mer: Nya köksluckor räddade köket
  Nya köksluckor räddade köket
 • Upptäck hur du kan få ett nytt kök på bara en dag


  Drömmer du om ett nytt kök, men oroar dig för den långa renoveringsprocessen? Följ med när Familjen Ritzmans kök förnyades på bara en dag.

  Läs mer: Upptäck hur du kan få ett nytt kök på bara en dag
  Upptäck hur du kan få ett nytt kök på bara en dag
 • Enkel köksrenovering


  Enkel köksrenovering – Så renoverar du köket smart Upptäck hur du kan göra en enkel köksrenovering utan byggkaos och höga kostnader. Få tips och råd från köksexperten Emma för en smidig och hållbar köksförvandling. Före och efter. Med hjälp av enkel köksrenovering och HärjedalsKöks flexibla metod kan du få ett helt nytt kök. Effektiv och…

  Läs mer: Enkel köksrenovering
  Enkel köksrenovering
 • Förvaringslösningar – Tips på smarta lösningar i hemmet


  Letar du efter smarta förvaringslösningar i hemmet? Caroline Torstensson är köksexperten som lever som hon lär. När hon inte är på hembesök hos våra kunder lägger hon ner mycket tid på att hitta nya praktiska lösningar utanför köket. Låt oss titta in i ett hem fyllt av smarta detaljer.

  Läs mer: Förvaringslösningar – Tips på smarta lösningar i hemmet
  Förvaringslösningar – Tips på smarta lösningar i hemmet
 • Smart förvaring i köket


  Ditt kök är inte bara en samling av luckor och lådor, det är också ett utrymme för smart förvaring i köket. Med små, smarta lösningar och effektiva knep kan du underlätta din vardag och skapa känslan av ett helt nytt kök.

  Läs mer: Smart förvaring i köket
  Smart förvaring i köket
 • Vitrinskåp i kök


  Vitrinskåp i kök Utforska den senaste kökstrenden med vitrinskåp i kök. Skapa ett stilrent och praktiskt kök med platsbyggt vitrinskåp från HärjedalsKök som visar upp ditt porslin och glas. Förgyll ditt hem med vitrinskåp i kök I dagens kökstrender är vitrinskåp en av de mest eftertraktade och stilfulla inredningsdetaljerna. Med sin eleganta och funktionella design…

  Läs mer: Vitrinskåp i kök
  Vitrinskåp i kök
 • Ljusgrått kök


  Ljusgrått kök – Inspiration grått kök Upptäck hur ett ljusgrått kök kan förvandla ditt hem med tidlös elegans. Få inspiration och idéer för att skapa ditt drömkök med stil och funktionalitet. Ljusgrått kök – Stilfull och tidlös trend Ett ljusgrått kök är den perfekta kombinationen av elegans och praktisk funktionalitet. Denna färgtrend har snabbt blivit…

  Läs mer: Ljusgrått kök
  Ljusgrått kök

Hitta inspiration till din köksstil


Drömmer du om ett snyggt, praktiskt och plånboksvänligt kök? På HärjedalsKök förnyar vi ditt kök snabbt och smidigt genom att montera måttanpassade köksluckor och lådfronter på dina befintliga stommar. Prisvärt, hållbart och tidseffektivt!

Allt du behöver göra är att välja design, så sköter vi resten. Inspireras här och boka in ett gratis möte med en köksexpert.

Se också pris på våra kök.

Våra köksluckor och lådor

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.