Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Våra beryktade LEGRABOX-lösningar hjälper dig att organisera ditt kök. Vi har utdragbara lådor, karuseller och mycket mer som gör livet i ditt drömkök enklare och roligare.

Så bekvämt med ett flaskutdrag som sparar plats på köksbänken och ger ordning till exempel för dina olja- och vinägerflaskor. Eller ett skåputdrag där du organiserar alla torra livsmedel som mjöl och socker. Glöm inte heller vårt handduksutdrag och tallrikshållare. Vi garanterar att alla förutnämnda uppskattas på de måndagarna där det är lite kaotiskt med morgonrutinerna… Ta gärna en titt på alla tillbehör och lådsystem som finns hos oss.

Smarta lösningar i köket gör det också enklare att sopsortera hemma. När alla olika materialen har sin plats, blir återvinningen lättare. Förresten, tackar miljön dig för det och många andra anledningar – ditt HärjedalsKök fabriceras ju i vår fabrik i Sverige med hantverk.

Låt oss hjälpa till så planerar vi ditt kök tillsammans. För oss är det viktigast att köket känns praktiskt och att alla trivs där. Pricken över i:et är att direkt hitta det man söker – kul va?

Har du en smart lösning?
Dela med dig av dina praktiska HärjedalsKöks lösningar! Skicka gärna bilder till kundtjanst@harjedalskok.se eller tagga oss på Instagram #härjedalskök.