Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Välkommen till
Vår köksblogg.

Vi tycker att köket är hemmets viktigaste rum. Här kommer vi dela med oss av köksnyheter, smarta kökslösningar och köksinspiration. Vill du visa upp ditt HärjedalsKök? Tagga ditt kök med #härjedalskök

Belysning i köket – att tänka på

Belysningen är en viktig del av köksrenovering och efteråt för livet i köket. Att laga mat, äta, studera, spela, vad som helst du än vill göra i köket, blir mycket enklare med anpassad belysning. Här har vi samlat några viktiga saker att tänka på då du planerar stämningen du vill skapa i ditt nya kök.
Läs mer

Det är dags för kökets vårstädning!

Den tidiga vårsolen visar allt damm som man kan ha glömt bort under de mörka vintermånaderna. Nu är det dags att aktivera hela hushållet, städa tillsammans och välkomna våren till köket.
Läs mer

Enkla steg för att minska ditt matsvinn

Enligt statistik kastas nästan hälften av all världens mat bort - hemskt men sant! I ett hushåll kan tusentals kronor alltså sparas varje år med bättre planering och miljövänligare attityd. Vi kan alla göra vår del för att minska matsvinnet och vara matsmartare.
Läs mer

Bästa handtagstipsen

Vi har ett stort sortiment av olika knoppar och handtag - det finns verkligen något för alla. Handtag har en större roll i kökets inredning än man tror. Helt tydligt så är knopparna inte bara ett verktyg för att öppna köksluckor utan en av varje köks viktigaste detaljer!
Läs mer

Farmors städtips för köket

Hur håller man sitt HärjedalsKök, inte bara i ordning, men också rent och fint? Vi hittar hjälp från en tid då inte alla dagens kemikalier och städningsprodukter fanns. Vem skulle kunna föreställa sig alla mirakler som vardagliga livsmedel som ättika, soda, salt och socker kan göra…
Läs mer

Nu firar vi Alla hjärtans dag!

Man brukar kalla köket "hemmets hjärta". Vi på HärjedalsKök tillsammans med våra kunder vet att det är helt sant. Därför är ditt HärjedalsKök den perfekta platsen för att fira Alla hjärtans dag.
Läs mer

Vi förenklar din vardag

Våra beryktade LEGRABOX-lösningar hjälper dig att organisera ditt kök. Vi har utdragbara lådor, karuseller och mycket mer som gör livet i ditt drömkök enklare och roligare. Pricken över i:et är att direkt hitta det man söker – kul va?
Läs mer

Kökets värsta bakteriebovar

Köket är hemmets i särklass smutsigaste rum, och visste du till exempel att det i diskhon samlas hela 100 000 fler (!) bakterier än i ditt badrums tvättställ?  Vi har samlat våra bästa knep här, så du kan njuta av - och i - ditt kök med gott samvete!
Läs mer

Sortera julsoporna enkelt!

Har du koll på vad som ska vart? Det är mycket att tänka på så här kring jul, och framför allt blir det mycket sopor att ta hand om när hela släkten åkt hem. För att underlätta för dig har vi sammanställt en lista på hur du på enklast möjliga sätt sorterar julen rätt!
Läs mer