Logotyp
Hem / Tillbehör & lådsystem / Källsorteringsstation smal
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Källsorteringsstation smal

Minsta inv. bredd/skåp: 558 mm. Minsta inv. höjd/skåp*: 390 mm. Minsta djup/skåp: 403 mm.

*Med minsta inv. höjd menas källsorteringskärlens höjd samt lådans botten (inräknat är även 50 mm extrautrymme för sopor).

Vanliga frågor och svar om Allmänna frågor

Var kan jag köpa besticklådor, lådinsatser och andra tillbehör?

Du kan kontakta din lokala köksexpert eller höra av dig till kundcenter i Funäsdalen, 020-290 500.

På hemsidan under fliken ”Köksluckor” finns också inredningsdetaljer.

Kan jag köpa vitvaror av HärjedalsKök?

Ja. just nu har vi ett sammarbete med Tretti.se där vi erbjuder utvalda vitvaror ur deras sortiment. Ring oss på 020-290 500 så berättar vi gärna mer.

Jag vill byta luckor i mitt badrum. Går det?

Ja, det gör det. Våra luckor är anpassade för hemmets alla rum.

Kan jag köpa gångjärn och reservdelar till gångjärn?

Nej, vi säljer inte gångjärn eller reservdelar till gångjärn.

Du som däremot har köpt ett kök av oss har möjlighet att få hjälp om något gångjärn råkat gå sönder i ditt kök.

 

Kan jag köpa skärbräda av HärjedalsKök?

Ja, vi säljer skärbrädor i 16 mm respektive 19 mm anpassade för att sticka in i skåpstommen. Max bredd 1500 mm och maxdjup 590 mm.

Fråga din lokale representant för mer information.

Kan jag köpa garderobsluckor också?

Ja, det gör det. Våra luckor är anpassade för hemmets alla rum.

Är handtagen nickelfria?

Handtagen är tillverkade av material med lågt nickelvärde och förseglas med en skyddande lack för att du som användare inte ska komma åt ytan.

Vi har även ett helt handtagslöst alternativ som ett både snyggt och praktiskt val för ditt kök.

Kan jag beställa skjutdörrar?

Vi säljer ofta våra produkter till badrum, entrén eller garderober enligt samma princip med gångjärnshängt som i köket.

Periodvis erbjuder vi skjutdörrar till garderober i vissa delar av Sverige. Kontakta oss så berättar vi mer. 020-290 500 eller kundcenter@harjedalskok.se

Hur sköter/rengör jag köksluckorna?

Rengör luckorna med varmt vatten och handdiskmedel. Eftertorka med torr trasa. har du en lucka med matt yta, rekommenderas att du använder galltvål.

Vid svåra fläckar kan T-röd användas på torr vit trasa.

Använd inte starka rengöringsmedel som innehåller t ex ammoniak eller medel och material som har en slipande effekt.

Efter diskning torkas luckor, bänkskiva och liknade ytor av med torr trasa. Kvarvarande vatten kan annars orsaka skada. Tänk också på att torka av under diskbänksskåp och luckornas kanter.

Låt alltid diskmaskinen kallna innan luckan öppnas då luckorna kan skadas av vattenånga. Torka luckorna på sidan om diskmaskinen, även ev integrerad lucka.

Placera inte kaffebryggare, vattenkokare, brödrost el liknande under skåpstommar och köksluckor. Värme och vattenånga kan skada ditt kök.

Du kan också kontakta kundcenter vid frågor.

Var kan jag köpa källsortering?

Du kan kontakta din lokala köksexpert eller höra av dig till oss via vår chatt. Du kan även ringa till våra kollegor på kundcenter i Funäsdalen, 020-290 500.

På hemsidan under fliken Köksluckor finns också inredningsdetaljer.

Kan man byta IKEA-köksluckor?

Absolut! Vi byter ofta köksluckor till IKEA-stommar, som Faktum, Metod och Bestå. Eftersom vi måttanpassar våra köksluckor och lådfronter efter dina befintliga stommar kan vi renovera alla kök.

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Hur mycket kostar HärjedalsKök?

Priset på ett HärjedalsKök är ofta inte så mycket som du tror. Vi tycker alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök och det finns många tusenlappar att spara på att behålla dina gamla stommar och enbart byta ut köksluckor, lådor och inredning. Med andra ord är det både ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök på. Med ROT-avdraget kan du dessutom få hela 30% tillbaka av kostnaden för montering av ditt nya kök. För mer information, läs mer om ROT-avdrag och se våra prisexempel på HärjedalsKök.

Är HärjedalsKök prisvärt?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.