Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Har du också fått fatt i en av våra tokroliga påsar av återvunnet material? Då kan du också vara med i vår tävling på Instagram om en lyxig övernattning för två i herrgårdsmiljö. Visst låter det härligt?

Gör som Max
och ta en bild på din påse och skriv en liten dikt eller motivering till varför just du ska vinna en härlig Herrgårdsnatt för två. Tagga bilden med #HärjedalsKök så är du med i tävlingen!

Helt enkelt:
1) Ta en bild på din HärjedalsKök-påse.
2 )Skriv en dikt eller motivering varför just du ska vinna.
3) Tagga bilden med #HärjedalsKök.

Vi delar ut påsar till alla som besöker våra köksvisningar under Köksfesten. Här hittar du din närmsta Köksvisning i Gävle och Sandviken!

Tävlingen avslutas 31/8 och vinnaren presenteras på Instagram.

Psst… Vi på HärjedalsKök vill minska påsanvändandet i Sverige.
Därför har vi tagit fram den här härliga påsen
som du kan använda om och om igen med gott miljösamvete!

Tävlingsregler: Tävlingen anordnas av HärjedalsKök under Köksfesten och pågår t o m 31/8. Det går endast att vinna via Instagram. Du behöver ha ett öppet Instagramkonto under tävlingsperioden för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Bidragen bedöms efter kreativitet och uppfinningsrikedom av en jury från HärjedalsKök, och beslutet går inte att överklaga. Vinsten innefattar en vistelse på en herrgård som ingår i konceptet för 2 vuxna. Middag och frukost bekostas av vinnaren.