Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Snygga köksluckor
För alla plånböcker.

Vi tycker att alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök. Att behålla köksstommarna men byta ut köksluckor, lådor och inredning är ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök. Priset beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor och andra detaljer du väljer ditt till nya kök.

Våra priser </br> är inkl. montering. 59 909kr eller 1710kr/mån49 757kr eller 1428kr/mån

Pris hos annan
Köksleverantör.

Köksstommar, bänkskiva, diskho, vitvaror, köksluckor, nya lådsystem, ljusramsplist, beslag, kakel, elarbeten, rörmokare, nedmontering och montering.

Cirkapris 155 000 kronor.
(Med vår metod fr 42 000kr)

HärjedalsKök
Lite mindre pengar.

Köksluckor, nya lådsystem, ljusrampslist, beslag, nedmontering,
bortforsling och montering.

Cirkapris 42 500 kronor
Delbetala från 668kr/månad

HärjedalsKök
Lite mer pengar.

Köksluckor, nya lådsystem, ljusrampslist, beslag, bänkskiva, diskho, stänkpanel,
nedmontering, bortforsling och montering.

Cirkapris 66 450 kronor
Delbetala från 1064 kr/månad

Få gratis besök av en köksexpert

Vi jämförde
Våra priser.

Riva ut hela köket eller enkelt och smidigt byta ut köksluckorna? Det är en fråga som vi har fått i 20 år. Därför tog vi med den här ritningen till en kollega med gott renommé, på andra sidan gatan. Vi ville jämföra och se hur vi ligger till prismässigt. Självklart går det inte att jämföra rakt av eftersom ett nytt kök, som du säkert vet, kräver både elektriker och rörmokare, men också en hel del mer.

Nytt kök på en dag med HärjedalsKök.

Kvalitetskök
Detta ingår.

Ett personligt hembesök med rådgivning i ditt kök, oavsett var i landet du bor. Vid hembesöket gör våra noggranna köksexperter en prisuppskattning, vi ansvarar sedan för måttagning och hjälper till med frågorna runt ditt kök.

I vår fabrik i Funäsdalen tillverkas sedan måttbeställda köksluckor, täcksidor och lådfronter som levereras tillsammans med det modernaste lådorna och gångjärnen som just nu finns på marknaden.

Vi ansvarar för nedmontering av ditt gamla kök, levererar och monterar ditt nya kök tillsammans med nya bänkskivor, hoar och stänkpanel, allt på oftast en dag.

Efter köksmontering så hör vi sedan av oss så att allt är bra.