Logotyp
Hem / Mattbestallda-Koksluckor
Kampanj image

10.000 kr i rabattcheck

vid köp av ett nytt kök när du tar del av vårt nyhetsbrev*

Vill du ha inspiration, tips och erbjudanden? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en rabattcheck på 10.000 kr vid köp av ett nytt Härjedalskök*. Boka ett gratis hembesök senast 14/8 för att ta del av kampanjen.

Ta del av erbjudandet

Måttbeställda köksluckor med Härjedals-
metoden®

Ett nytt kök på
Bara en dag

Drömmer du om ett nytt kök? Renovera hållbart, prisvärt och tidseffektivt med måttbeställda köksluckor anpassade efter dina befintliga stommar.

Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden® och vi är så klart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och mått, utan också för att den kan skräddarsys efter dina förutsättningar.

En smidigare köksrenovering är svårt att hitta. Vi byter bara ut det som syns. Bra för dig och för din plånbok – ännu bättre för miljön.

Ät frukost i ditt gamla kök, laga middag i ditt nya. Då vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar är monteringen oftast klar på bara några timmar. Ett gammalt kök blir som nytt på mindre än en dag.

Renovera smart med nya luckor på gamla stommar


Ta hjälp och planera din köksdröm. Oavsett var du bor i landet erbjuder vi hembesök. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt.

Svensktillverkat, direkt från funäsdalen


Inget byggstök eller veckor av hämtmat!


Byta köksluckor och lådor – ett självklart val!


Med vår metod är återbruk och hållbarhet i centrum. Du behöver inte riva ut hela köket utan kan byta till nya luckor och lådor som är måttanpassade till dina befintliga köksstommar och kan få ett nytt kök monterat på bara en dag. Det är ett tidseffektivt, miljösnällt och plånboksvönligt sätt att förnya ditt kök på.

Många fördelar med måttbeställda köksluckor


Skräddarsydda kökslösningar och specialmått


Ett brett utbud av måttbeställda köksluckor i alla färger och stilar


Så går det till

Vi tar en fika.

En köksexpert besöker dig hemma i ditt kök. Vi presenterar luckor, lådor och inredning så att du enkelt kan välja design, färg och mönster.

Pris & mått.

Våra köksexperter mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök . Självklart får du ett exakt pris på din nya kökslösning.

Tillverkning.

Luckor och lådor tillverkas efter måtten på dina köksstommar. Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Funäsdalen.

Montering.

Luckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar.

Boka ett gratis hembesök

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Nya köksluckor till IKEA Faktum och Metod


Tack vare att alla luckor och lådor skräddarsys efter just ditt kök och tillverkas i vår egen fabrik, spelar varken tillverkare eller kökets ålder någon roll. Härjedalsmetoden® är till för alla kök.

Före & efter inspiration för din köksrenovering


Vill du ha ideér från en köksexpert? Vi hjälper gärna dig i planeringen helt gratis under ett hembesök.

Prisexempel – vad kostar ett nytt kök?


Härjedalskök prisexempel 1

Köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, nedmontering, bortforsling och montering.

Cirkapris 50 339 kronor

Delbetalning 1113:-/månad
(48 mån räntefri delbetalning.)

Härjedalskök prisexempel 2

Köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, bänkskiva, diskho, stänkpanel, nedmontering, bortforsling och montering.

Cirkapris 74 133 kronor

Delbetalning 1609:-/månad
(48 mån räntefri delbetalning.)

Pris hos annan köksleverantör

Köksstommar, bänkskiva, diskho, vitvaror, köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, kakel, elarbeten, rörmokare, nedmontering och montering.

Cirkapris 178 950 kronor

Med vår metod Härjedalsmetoden® kan du spara över 100 000:- för ett likvärdigt kök.

Vanliga frågor och svar om Måttbeställda köksluckor

Vilket är det mest prisvärda köket?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.

Hur ser processen ut för att måttbeställa köksluckor?

Vi börjar med att komma hem till dig för en konsultation där vi diskuterar dina önskemål, mäter din kökslayout och ger dig en offert –  oavsett var du bor i landet. När du är nöjd med designen och priset påbörjar vi tillverkningen av dina måttbeställda köksluckor och installerar dem sedan i ditt kök.

Hur tillverkas era måttanpassade köksluckor?

De måttbeställda köksluckorna tillverkas i vår egen fabrik och produktionsanläggning som ligger i Funäsdalen.

Kan man bara byta ut köksluckor?

Absolut! Vi designar och tillverkar nya måttbeställda köksluckor till dig på stommarna du redan har, utan att riva ditt gamla kök eller slänga något i onödan. Det är både ett hållbart, tidseffektivt och plånboksvänligt sätt att renovera köket på.

Vilka material, färger och mönster kan jag välja bland för mina måttbeställda köksluckor?

Vi erbjuder ett brett urval av material och färger för våra måttbeställda köksluckor. Du kan välja mellan olika träslag, lackade ytor, laminat, släta eller mönstrade köksluckor och mycket mer. Vi har något för alla stilar. Kontakta oss så hjälper vi dig med att hitta de perfekta måttbeställda köksluckorna för dig och dina önskemål!

Hur mycket kostar det att måttbeställa köksluckor?

Priset varierar och beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du vill ha till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter dina specifika mått och behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Vart på hemsidan kan jag se era köksluckor?

På sidan om köksluckor och lådor kan du se vårt utbud av köksluckor i olika stilar, mönster, färger och handtag. Köksluckorna skräddarsys sedan efter dina specifika mått och behov så du kan få perfekta måttbeställda köksluckor till ditt kök.

Har ni någon butik där man kan se era köksluckor?

I Stockholm kan du besöka oss i vårt fina showroom och du hittar oss i Bredden i Upplands Väsby på Kanalvägen 10A, 7tr. Här kan du titta på alla våra modeller, färger och handtag. Vi har öppet mån-fre 10-16. Välkommen in!