fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Måttbeställda köksluckor med Härjedalsmetoden®

Drömmer du om ett nytt kök? Renovera hållbart, prisvärt och tidseffektivt med måttbeställda köksluckor anpassade efter dina befintliga stommar.

Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden® och vi är så klart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och mått utan också för att den kan skräddarsys efter dina förutsättningar.

En smidigare köksrenovering är svårt att hitta. Vi byter bara ut det som syns. Bra för dig och för din plånbok – ännu bättre för miljön.

Måttbeställda köksluckor efter dina mått

Ett nytt kök på 
Bara en dag.

Ät frukost i ditt gamla kök, laga middag i ditt nya. Då vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar är monteringen oftast klar på bara några timmar. Ett gammalt kök blir som nytt på mindre än en dag.

Renovera smart 
Mmed nya luckor på gamla stommar.

Ta första steget till ditt drömkök med ett kostnadsfritt hembesök med en av våra köksexperter. Istället för att riva ut ett fullt fungerande kök ger vi köket nytt liv med nya måttbeställda köksluckor, lådor och beslag som tas fram efter dina befintliga stommar.  

Gratis hembesök var du än bor

Ta hjälp och planera din köksdröm. Oavsett var du bor i landet erbjuder vi hembesök. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt.

 

Nytt kök på en dag.

Svensktillverkat, direkt från Funäsdalen

Köksluckorna och lådorna du väljer tillverkar vi i vår egen fabrik i hjärtat av Funäsdalen, skräddarsytt utifrån dina egna mått. Därefter skickas ditt nya kök på pall till en montör som packar upp det i sin verkstad och förbereder för att det ska gå snabbt och enkelt att bygga upp köket hemma hos dig.

 INGET BYGGSTÖK ELLER VECKOR AV HÄMTMAT!

Ditt nya kök kommer förberett för en smidig och snabb montering. Gångjärn borras till exempel i förväg efter dina köksmått, lådsystem byggs ihop och eventuella extra stommar tillverkas. Sedan packas köket in för att monteras på mindre än en dag hos dig. Inget byggstök, inga veckor av hämtmat – bara ett nytt kök att komma hem till efter jobbet.

 

Nytt kök på en dag.

Byta köksluckor och lådor – ett självklart val!

Det finns många sätt att förnya köket på, men vi vågar påstå att vårt sätt tillhör det allra bästa. Det är luckorna och lådorna som slits mest i köket – skåpstommarna håller minst dubbelt så länge.

Ett hållbart sätt att renovera köket

Med vår metod är återbruk och hållbarhet i centrum. Du behöver inte riva ut hela köket utan kan byta till nya luckor och lådor som är måttanpassade till dina befintliga köksstommar och kan få ett nytt kök monterat på bara en dag. Det är ett tidseffektivt, miljösnällt och plånboksvänligt sätt att förnya ditt kök på.

Många fördelar med måttbeställda köksluckor

 

För dig som går i tankar på att renovera köket på ett smart och hållbart sätt – riv inte, byt ut istället! Härjedalsmetoden® är Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering. Vi är köksleverantören som utgår från befintliga köksstommar och måttanpassar luckor och lådor efter dina köksmått. Det är lika snyggt och modernt som det är hållbart och bra för plånboken.

Nytt kök på en dag.

Skräddarsydda kökslösningar och specialmått

Eftersom vi tillverkar luckor i vår fabrik i Funäsdalen kan vi erbjuda måttanpassade köksluckor och lådor för alla kök och mått. Oavsett om du har ett platsbyggt gammalt kök eller IKEA-stommar är ingen kökslösning omöjlig för oss. Vi har även praktiska tillbehör och lådsystem som gör det både enklare och roligare att laga mat.

Ett brett utbud av måttbeställda köksluckor i alla färger och stilar

Hitta köksluckor som passar din stil. Välj och vraka bland över 600 kombinationer av svensktillverkade köksluckor i olika färger och mönster. Släta eller mönstrade köksluckor? Klassiskt vitt, drömmigt blått, ombonat med trä eller moderna grå köksluckor? Vi har något för alla stilar.

Nytt kök på en dag.

Ett smartare sätt att renovera köket:

1. Vi tar en fika

Vi besöker dig i ditt hem och hjälper till med besluten över en kopp kaffe. Vi presenterar köksluckor, lådor och inredning – för att sedan välja funktion, design, färg och mönster. Hembesöket tar bara 2,5 timmar och är givetvis både förutsättningslöst och kostnadsfritt.

2. Pris och mått

Självklart får du ett pris på din nya kökslösning och det finns flera betalningsalternativ att välja mellan. Våra köksexperter mäter ditt kök på plats och ger tips på lösningar som passar just dig.

3. Tillverkning

Dina måttbeställda luckor och lådor tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten 1995 har vi tillverkat närmare 100 000 kök.

4. Montering

Köksluckor, lådor och handtag med mera sätts på plats och justeras av våra montörer. Oftast är monteringen klar på några timmar. Självklart tar vi hand om allt som blir över, utan att du behöver forsla bort det gamla.

Boka gratis hembesök.  Första steget till ett nytt kök!

Vill du också renovera köket med Sveriges hållbaraste metod för köksrenovering? Ta första steget till ett nytt kök och boka ett gratis hembesök!

Härjedalskök köksexpert

Nya köksluckor till Ikea Faktum och Metod

Vi får ofta frågan från kunder runtom i landet om vi kan hjälpa till med köksluckor till IKEA-stommar och självklart kan vi det. Vi tillverkar måttbeställda köksluckor och lådor som passar alla kök och stommar, inklusive IKEA Faktum och IKEA Metod.

Tack vare att alla luckor och lådor skräddarsys efter just ditt kök och tillverkas i vår egen fabrik, spelar varken tillverkare eller kökets ålder någon roll. Härjedalsmetoden® är till för alla kök.

Före & Efter Inspiration för din köksrenovering

Låt dig inspireras av före- och efterbilder och se hur andra renoverat köket med Härjedalsmetoden®.

Vill du ha ideér från en köksexpert? Vi hjälper gärna dig i planeringen helt gratis under ett hembesök.

Nytt kök på en dag.

Prisexempel – Vad kostar ett nytt kök?

Nyfiken på vad ett nytt HärjedalsKök kan kosta? Priset styrs av hur stort ditt kök är och vilka luckor och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Vi erbjuder dig alltid 48 mån räntefri delbetalning.

I prisexemplet nedan har vi utgått från ritningen här intill.

Prisexempel 1

Köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, nedmontering, bortforsling och montering.

Cirkapris 50 339 kronor
Delbetalning 1113:-/månad
(48 mån räntefri delbetalning.)

Prisexempel 2

Köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, bänkskiva, diskho, stänkpanel, nedmontering, bortforsling och montering.

Cirkapris 74 133 kronor
Delbetalning 1609:-/månad
(48 mån räntefri delbetalning.)

Pris hos annan
Köksleverantör

Köksstommar, bänkskiva, diskho, vitvaror, köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, kakel, elarbeten, rörmokare, nedmontering och montering.

Cirkapris 178 950 kronor.
Med vår metod Härjedalsmetoden® kan du spara över 100 000:- för ett likvärdigt kök.

Köp kök med räntefri avbetalning

Vill du köpa kök på avbetalning så går det bra! Vi samarbetar med Wasa Kredit som har mycket flexibla finansieringslösningar med 48 månaders räntefri avbetalning när du köper kök från oss. I prisexemplet nedan har vi utgått från köket på bild med 48 mån. räntefri delbetalning.

Vanliga frågor och Svar
om måttbeställda köksluckor

Hur mycket kostar det att byta köksluckor?

Priset på en köksrenovering med HärjedalsKök beror på hur stort ditt kök är och vilka luckor, dekorlister, beslag och andra detaljer du väljer till ditt nya kök. Eftersom vi måttanpassar köksluckor efter just dina specifika behov kan vi ge en korrekt prisuppfattning först när vi sett ditt kök. Passa därför på att boka ett gratis och förutsättningslöst hembesök redan idag.

Hur mycket kostar ett komplett kök?

Priset på ett HärjedalsKök är ofta inte så mycket som du tror. Vi tycker alla ska ha råd med ett riktigt kvalitetskök och det finns många tusenlappar att spara på att behålla dina gamla stommar och enbart byta ut köksluckor, lådor och inredning. Med andra ord är det både ett plånboksvänligt och miljösnällt sätt att förnya ditt kök på. Med ROT-avdraget kan du dessutom få hela 30% tillbaka av kostnaden för montering av ditt nya kök. För mer information, läs mer om ROT-avdrag och se våra prisexempel på HärjedalsKök.

Hur går det till att måttbeställa köksluckor?

Efter att du bokat in ett gratis hembesök kommer en köksexpert hem till dig och presenterar luckor, lådor och inredning så att du kan välja design i lugn och ro. Köksexperten mäter upp allt på plats hemma i ditt eget kök – och kan samtidigt ge dig tips på smarta kökslösningar som passar dig och ditt hem.

Efter att vår köksexpert mätt färdigt allt får du självklart ett exakt pris på din nya kökslösning. Luckorna du väljer tillverkas därefter i vår alldeles egna fabrik i Funäsdalen. De måttbestämda köksluckorna levereras sedan direkt till den lokala köksleverantören som monterar upp dina nya köksluckor hemma hos dig – oftast på bara några timmar.

När allt är klart kan köksleverantören hjälpa dig med att forsla bort det gamla köket till närmsta återvinningsstation – miljösnällt och bekvämt, helt enkelt.

Vilket är det mest prisvärda köket?

Vårt unika sätt att renovera kök med Härjedalsmetoden® gör att du sparar både tid och pengar samtidigt som du får en bra kökslösning bara för dig. Med vår metod behöver du nämligen inte riva ut hela köket, vi levererar istället måttbestämda köksluckor och lådsystem till befintliga och gamla stommar. Det är snällt både mot din plånbok och vår natur.

Kan man byta ut köksluckor?

Absolut! Oavsett om du har ett gammalt, platsbyggt kök med specialmått eller ett IKEA-kök kan du byta ut dina köksluckor. Vi designar och tillverkar måttbeställda luckor och lådor till stommarna du redan har. Skräddarsytt efter dina önskemål och förutsättningar.

Var finns Härjedalskök?

Vi finns över hela landet, från Riksgränsen i norr till Smygehuk i söder. Vi besöker dig oavsett var du bor i landet. Ring eller maila oss så bokar vi en tid som passar dig. Du kan även besöka vårt showroom i Stockholm för mängder av inspiration och vackra köksmiljöer.

Var kan jag se era luckor?

Vi har fler än 600 olika kombinationer av köksluckor i olika färger och mönster för alla stilar. Vi har samlat all information om vårt sortiment i en köksbroschyr som du kostnadsfritt kan beställa hem. Vi vet att det är viktigt att få klämma och känna på köksluckorna också. Så när du känner dig redo kan du snabbt boka in ett personligt hembesök där en kunnig köksexpert tar med sig prover på våra köksexperter och visar hela vårt utbud av köksluckor, lådfronter och handtag.

Hur tillverkas era köksluckor?

Våra köksluckor och lådfronter tillverkas med omsorg och för hand i vår egen fabrik i Funäsdalen. Vi jobbar utan mellanhänder och har sedan starten för över 25 år sedan tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök. När våra produkter lämnar vår fabrik i Härjedalen går de direkt till den lokala köksleverantören, för att sedan monteras upp hemma hos dig.