Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Sean Banan överraskar
Måns Möller med ett nytt kök.

Houzz är glada att presentera programmet Rum För Dig som visas på TV3 under hösten. Tillsammans med Laila Bagge tar deras experter tag i projekt som känns övermäktiga för dem som bor där. Sean Banan överraskar sin bästa vän Måns Möller med ett nytt HärjedalsKök. Från HärjedalsKök har vi ställt en köksexpert, en snickare och ett kök till förfogande.

Måns Möllers nya kök Luckan ÅskaNytt & fräscht från HärjedalsKök

Sean Banan överraskar Måns Möller med ett nytt HärjedalsKök.

Houzz har tagit fram programformatet för att ta med tittaren på en resa i varje avsnitt. Från att hitta inspiration bland alla miljontals bilder på Houzz, till att hitta rätt expert och avslutningsvis de perfekta produkterna. Men det handlar också om en känslomässig resa, och om hur viktiga våra hem är för att vi ska må bra. “I varje avsnitt får en känd person välja någon som betytt väldigt mycket för dem, en vän eller mamma till exempel, och hjälpa dem med nåt som behövs fixas i deras hem: ett kök, badrum eller sovrum eller så. Det blir väldigt personligt många gånger,” säger Laila.

”Redan när vi hörde om det här programidén och att den var i samarbete med Houzz blev vi intresserade” berättar Mattias Forsman, Marknadschef på HärjedalsKök. ”Köket är förknippat med så mycket känslor och vi som designar kök tillsammans med våra kunder i deras eget kök, möter ofta både skratt, kramar och glädjetårar tillsammans med våra kunder.”

Köksluckan som vi valde ut tillsammans med designer Line Sandberg och vår skicklige kollega Daniel föll slutligen på Åska. En sober, mörk grålucka med en mjuk följsam yta som ger köket en lyxig känsla och passar perfekt till de trendiga kopparknopparna. Den uppmärksamme tittaren kommer också se en rad genomtänkta funktioner, stiliga detaljer och inte minst hur de moderna lådorna fungerar utmärkt även i ett gammalt kök. Då skåp och planlösning är oförändad i köket.

Det var fantastiskt att se Måns och familjens lycka och vi hoppas få chansen till fler liknande projekt i framtiden.

Fakta om köket

Lucka: Åska
Luckmodell: Slät

En sober, mörk grålucka med en mjuk följsam yta ger köket en lyxig känsla och passar perfekt till de trendiga kopparknopparna.