Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Inga och Tommy fick sin lantliga dröm
utan att riva hela köket.

Inga och Tommy valde att använda sig av Härjedalsmetoden när de skulle renovera sin lantliga villa på Böleäng i Umeå.

– Jag gillar när man kan återanvända sådant som fungerar, och med tanke på att HärjedalsKök byter luckor och lådor på existerande stommar kändes det helt rätt för oss, säger en nöjd Inga.

Ett nytt kök utan att riva ut gedigna stommar var något som lockade paret Inga och Tommy Olsson när de tittade på sätt att förnya sitt kök i sin villa i Umeå. De ville att köket skulle matcha resten av deras lantliga dröm till hem, och valde efter ett besök av en lokal köksexpert att använda sig av Härjedalsmetoden.

Allt började med en kopp kaffe, för att sedan sluta i ett drömkök. Tillsammans med köksexperten gick de igenom olika färger, fräsningar och beslag för att till slut landa i färgen Syrén, mönstret Funäsdalen och beslagen Knopp i tenn för att skruva upp den lantliga känslan.

Luckor gjordes om till breda lådor som ger en bra överblick över vad som finns, vitvaror byggdes in och alla luckor samt lådor är nu ljuddämpade.

Fakta om köket

Färg: Syrén
Mönster: Funäsdalen
Beslag: Knopp (i mässing)

– Vi är oerhört nöjda med vårt beslut att renovera köket med HärjedalsKök, det lyfte verkligen hela vårt hem, konstaterar Tommy.