Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Nina åkte till jobbet och
kom hem till ett nytt kök.

Ut med det gamla och in med det nya. Familjen Lindmark i Umeå tröttnade på de gamla turkosa köksluckorna i 80-talsstil och fick en helt ny känsla i köket med Härjedalsmetoden®

– Jag åkte till jobbet och kom hem till ett nytt kök. Jag är imponerad av hur snabbt det gick, och vilken skillnad det blev. Ett riktigt lyft, konstaterar Nina Lindmark.

Nytt kök på en dag.

Varför valde ni HärjedalsKök?
– Vi har länge funderat på att renovera köket, men det kändes dyrt och omständigt så jag sköt på det. Tills jag kom i kontakt med HärjedalsKök och förstod hur enkelt det var att bara byta köksluckor.  Det var en riktigt smidig process, och jag gillar att det finns så många alternativ. Istället för kökslucka kan man välja fullt utdragbara lådor.

Varma färger med mjuka linjer i det klassiska ek-köket Norrek skapar en varm och klassisk känsla i köket, som har en central roll hos familjen Lindmark.

– Vi är i köket mer än i vardagsrummet. Det är vår samlingsplats där vi äter, tar emot besök, gör läxor och umgås med familj och vänner, berättar Nina Lindmark.

Vad tycker barnen?
– De är supernöjda. Tonåringen tyckte att det var på tiden. Han tyckte att det gamla var så fult, men nu sitter han gärna där med sina kompisar och syskon.

Skulle du rekommendera Härjedalsmetoden® till dina vänner och bekanta?

– Ja, och det har jag redan gjort. Hela processen var riktigt bra. Från det att säljaren kom hem till oss och gick igenom hur vi ville ha det tills att köket var monterat och det gamla köket bortforslat. Jag är supernöjd, avslutar Nina.