Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Lyxig känsla hemma hos
Gisela med familj.

Gråa färger i köket är något som fler och fler av våra kunder efterfrågar. Vi hälsade på hemma hos Gisela med familj som valde en av nyheterna i vår exklusiva kollektion när de förnyade sitt kök. Åska, en mörkgrå kökslucka med lyxig känsla. Resultatet blev ett modernt kök som hela familjen är jättenöjda med.

Moderna luckor i färgen Åska

Åska – en kökslucka i vår exklusiva kollektion

När ni började drömma om ett nytt kök, vilka var drömmarna?
– Vi har alltid velat ha en hus med ett öppet och praktiskt kök där vi kan samlas med familj och vänner. Önskedrömmen var att alla kunde hjälpas åt och att kocken inte skulle behöva stå ensam i köket. Helt enkelt mer ett rum för social samvaro än bara ett kök. Att vi även ville kunna nå allt väldigt lätt utan att behöva springa runt så mycket var viktigt.

Ni valde en leverantör av skåpstommar och en annan av köksluckor,
hur fungerade det?

– Det har fungerat bättre än vad vi först trodde. Funktionerna sitter inte i stommarna så det var inga problem att beställa dom från en annan leverantör. Det viktigaste för oss var bra kvalitet på köksluckor och lådor eftersom vi inte vill behöva byta kök igen inom den närmaste framtiden.

Vad är det ni uppskattar mest med ert nya kök?
– Helt klart den öppna och rymliga planlösningen med mycket bänkytor. Men vi är också glada att vi valde en supermodern lucka. Den passar perfekt hemma hos oss.

”Vi har alltid velat ha en hus med ett öppet och praktiskt kök där vi kan samlas med familj och vänner.”

Ta hjälp av en köksexpert!

Att anlita en köksexpert när man ska renovera köket är klokt. De är duktiga på att komma med förslag på smarta lösningar och funktioner i köket. Vi träffade köksexperten som Gisela fick hjälp av.

Det här är väl egentligen inte er affärsidé riktigt, hemma hos Gisela är ju skåpstommarna helt nya?
– Jo, det är det absolut! Vår affärsidé är att göra nya luckor och lådor på befintliga stommar men stommarna måste ju inte var gamla för vårt koncept. Vi har många kunder som vill ha vår kvalitet och vårt utbud men framförallt det bekväma med att få ett gratis hembesök av en köksexpert. Då kan de enkelt beställa stommarna själva på internet och sedan få alla fördelar som vi kan erbjuda.

Vilken var utmaningen att få till en så bra kökslösning som i det här köket?
– Den här familjen var väldigt öppna för de förslag jag kom med så egentligen var det ingen utmaning. Men för att nämna något så var det att få till ett öppet och luftigt kök med mycket förvaringsutrymmen.

Är det stor efterfrågan på grå köksluckor idag?
– Störst efterfrågan är det på vita luckor. Men vi märker av en ökad efterfrågan på kök i olika grå toner. Vita kök har dominerat under många år men fler och fler kunder söker efter något nytt och grått är definitivt en trend just nu och jag tror att den färgen är här för att stanna.

När du designade det här köket, vad tycker du blev mest lyckat?
– Att jag kunde fånga kundens önskemål om ett luftigt och stilrent kök som går i linje med den öppna planlösningen i resten av huset. Men också att köket blev så väldigt funktionellt där allt man behöver finns samlat och nära till hands.

”Det viktigaste för oss var bra kvalitet på köksluckor och lådor eftersom vi inte vill behöva byta kök igen inom den närmaste framtiden.”