Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Familjen Thomasson
har roligare i sitt nya kök.

När familjen köpte nytt hus var det enda som saknades ett kök att trivas och umgås i. Eftersom de tidigare vänt sig till HärjedalsKök var det en självklarhet även denna gång:

– Det här är vårt andra HärjedalsKök, och vi är supernöjda precis som sist! konstaterar mamma Elin.

Det enda som inte kändes helt rätt i den nya villan var köket som hade slitna luckor och handtag som gjort sitt. Eftersom familjen Thomasson tidigare förnyat sitt kök med Härjedalsmetoden visste de att de snabbt och smidigt kunde få ett nytt  kök genom att enbart byta ut luckor och lådor.

– Med tre barn och ett till på väg kände vi inte att det var läge att göra någon större renovering av hela köket, vilket allra oftast brukar kunna dra ut på tiden – och kostnaden också för den delen, berättar Elin.

Med hjälp av en köksexpert kunde de skissa upp ett kök hela familjen skulle trivas i, och själva monteringen var klar innan barnen hade tagit sig hem från skolan.

Slutresultatet blev ett ljust och modernt kök, med guldiga detaljer i form av beslag i mässing. Luckorna är släta i färgen Syrén.

Fakta om köket

Färg: Syrén
Mönster: Slät
Beslag: Näpen (i mässing)

– Ifall det mot förmodan skulle bli ett tredje hus kommer det garanterat att bli ett tredje HärjedalsKök, skrattar Elin.