Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Låt oss vara med på
Din köksresa.

Att förnya köket ihop med oss går alltid snabbt och smidigt – tack vare vår långa erfarenhet och kunniga köksexperter. Vi presenterar gärna alla möjligheter som finns för just ditt kök, utan att behöva riva ut befintliga stommar.

Fortfarande osäker? Låt oss presentera några av våra kunders köksresor som förhoppningsvis kan ge dig mer information och inspiration. Trevlig läsning!

Nytt kök på en dag.

Sean Banan överraskar Måns Möller

Sean Banan överraskar sin bästa vän Måns Möller med ett nytt HärjedalsKök. Köksluckan som vi valde ut föll slutligen på Åska: en sober, mörk grålucka med en mjuk följsam yta som ger köket en lyxig känsla och passar perfekt till de trendiga kopparknopparna. Det var fantastiskt att se Måns och familjens lycka och vi hoppas få chansen till fler liknande projekt i framtiden.
Köket är förknippat med så mycket känslor och vi som designar kök tillsammans med våra kunder i deras eget kök, möter ofta både skratt, kramar och glädjetårar.
Läs mer

Familjen Thomasson har roligare i sitt nya kök

När familjen köpte nytt hus var det enda som saknades ett kök att trivas och umgås i. Eftersom de tidigare vänt sig till HärjedalsKök var det en självklarhet även denna gång: Det här är vårt andra HärjedalsKök, och vi är supernöjda precis som sist! konstaterar mamma Elin.
Det är fantastiskt hur luckor och lådor kan förändra hela känslan i ett hem
Läs mer

Nina åkte till jobbet och kom hem till ett nytt kök

Ut med det gamla och in med det nya. Familjen Lindmark i Umeå tröttnade på de gamla turkosa köksluckorna i 80-talsstil och fick en helt ny känsla i köket med Härjedalsmetoden® – Jag åkte till jobbet och kom hem till ett nytt kök. Jag är imponerad av hur snabbt det gick, och vilken skillnad det blev. Ett riktigt lyft, konstaterar Nina Lindmark.
Vi har länge funderat på att renovera köket, men det kändes dyrt och omständigt tills jag kom i kontakt med HärjedalsKök.
Läs mer

Titta in hos några av våra nöjda kunder.

Paret Olsson fick sin lantliga dröm utan att riva hela köket

Läs mer

Lyxig känsla hemma hos Gisela med familj

Läs mer

Det avgör om vi köper bostaden eller inte

Läs mer

Otrolig skillnad i bostadsrättens kök

Läs mer

Eriksgårdens Fjällhotell valde Tjära till hotellrestaurangen

Läs mer

Hela familjen älskar sitt nya kök

Läs mer

Så blev köksdrömmen sann

Läs mer

Har du gjort en köksresa ihop med oss som du vill dela med dig av?

Inget är så inspirerande och utvecklande för oss som när vi får ta del av våra kunders tankar och upplevelser. Vi vet att en renovering av köket är en stor investering och troligtvis något som många gruvar sig lite inför. Därför känns det extra skönt när hela processen är klar och man äntligen kan bjuda hem vänner och familj igen.

Om du har anlitat oss vid din köksrenovering och kan tänka dig att dela med dig av dina erfarenheter så får du gärna höra av dig. Tagga ditt kök med #härjedalskök på Instagram och följ oss gärna @harjedalskok.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!