Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Enkel vardag med
Källsortering.

Vi tycker att det ska vara smidigt och enkelt att sortera soporna. Därför har vi tagit fram ett praktiskt källsorteringssystem som passar både små och stora kök.

Våra avfallshinkar göms undan i en låda och är självklart lätta att både rengöra och ta med sig till återvinningscentralen. Allt för att det ska bli så enkelt och smidigt som möjligt att sopsortera.

Boka gratis hembesök. Sortera mera!

Gör dig själv och miljön en tjänst!

Sortera för
Framtiden.

Jordens resurser är inte oändliga och vi på HärjedalsKök vill såklart värna om miljön så gott det går. Förutom att vi har tagit fram en hållbar metod för att renovera kök, utan att riva ut hela köket, har vi smarta lösningar för källsortering redo att placeras i ditt nya kök.

Att sortera plast-, metall-, glas- och pappersförpackningar enligt er alldeles egna sorteringsordning redan hemma är smidigt. I vårt utbud har vi bland annat behållare för organiskt material speciellt utformad med extra utrymme för att få lufttillförsel vilket minskar lukt. Flertalet av våra behållare kommer dessutom med lock och handtag för att underlätta utforslingen.

Källsorteringskärl

Läs mer

Källsorteringsstation bred

Läs mer

Källsorteringsstation smal

Läs mer

Källsorteringsutdrag

Läs mer

Vill du veta mer om hur du bäst källsorterar?

Våra köksexperter hjälper dig
Designa ditt drömkök.

Vi som jobbar på HärjedalsKök är engagerade köksexperter och skickliga hantverkare som alla brinner för att förnya ditt kök. Vi hjälper dig med alla val till ditt nya kök över en kopp kaffe. Sen kommer en av våra duktiga montörer och monterar köket på befintliga stommar, det tar bara några timmar att få ditt nya kök på plats.