Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Våra lediga tjänster

Jobba hos oss.

Vi på HärjedalsKök tycker om kök, men ännu mer om människor. Vi som jobbar på HärjedalsKök är alla smarta och drivna människor som sprider positiv energi omkring oss. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Vi arbetar i en spännande miljö med korta beslutsvägar och värdesätter nära arbetsrelationer och bra snack.

Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du

har viljan att lyckas!

Våra lediga tjänster

Läs mer och sök tjänsterna genom att klicka på respektive tjänst.

”Det jag tycker är roligast med att jobba på HärjedalsKök är helt klart alla människor jag får möjlighet att möta och förenkla vardagen för. Jag uppskattar också att jobbet är otroligt varierande och att man aldrig har någon aning om hur en dag ska sluta.”
– Kaiza Nilsson, köksexpert i Malmö.
 

Jobba hos oss som
Montör.

Alla våra köksmontörer är egna företagare som utbildas av oss på HärjedalsKök. Om du är intresserad av ett samarbete kan du höra av dig till vår chef för leveransservice Stellan Gustafsson på stellan.gustafsson@harjedalskok.se.

Fler snickare/montörer sökes i Skåne

Vi söker just nu fler snickare/montörer i Skåne. Vill du veta mer? Kontakta Christian Holm, Hyllinge Montage på 070-208 09 50 eller skicka ett mail till christian.holm@harjedalskok.se

Jobba hos oss som
Köksexpert.

Hos oss på Härjedalskök är säljare det finaste man kan vara, och vi erbjuder goda möjligheter att utvecklas i din försäljning och samtidigt kunna tjäna bra pengar.

Du får jobba i lag med många både duktiga och inspirerande människor men samtidigt självständigt och under eget ansvar. Möjligheterna till utveckling, både som säljare och ledare är större än på nästan alla andra arbetsplatser.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb – och har självdisciplinen att klara av det. Du planerar själv din arbetsvecka så att du uppnår maximala resultat. Du slipper stämpelklocka, men du måste kunna jobba när kunderna kan nås och när de kan träffa dig för hembesök.

Sök jobb hos HärjedalsKök.

Vem passar för jobbet?

Arbetet består i huvudsak av att arrangera selekterade utställningar där du får kontakt med intresserade köpare. Du gör sedan hembesök, där du kommer fram till den bästa lösningen för just den kunden. Efter att du skickat mått och andra data till vår fabrik, kommer en montör och installerar det nya köket åt kunden.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att sätta kunden i centrum och att du förstår vikten av att våra kunder skall bli 100% nöjda!

På HärjedalsKök har vi ambitionen att göra varje arbetsdag trevlig. Vi lyckas nästan alltid. Att lyckas hos oss behöver inte vara att en kund köper våra luckor, även om vi såklart vill det. Att lyckas hos oss kan lika gärna vara leendet i ett ögonblicks möte med en nöjd kund, få beröm från en kollega eller att få den kompetens vi får genom vår köksskola. Att lyckas är roligt, det smittar. Vi värdesätter att få berömma varandra, att ge och ta kritik. Vi brukar säga till varandra att vi har världens bästa jobb.

Vi är
HärjedalsKök.