Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Vi tycker mycket om kök, men ännu mer om människor.

Vi som jobbar på HärjedalsKök är alla smarta och drivna människor som sprider positiv energi omkring oss. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har väldigt roligt på jobbet. Vi arbetar i en spännande miljö med korta beslutsvägar och värdesätter nära arbetsrelationer och bra snack.

Dina tidigare erfarenheter eller din bakgrund är av mindre betydelse om du

har viljan att lyckas!

Våra lediga tjänster

Läs mer och sök tjänsterna genom att klicka på respektive tjänst.


Vill du bli köksexpert?

Skicka en spontanansökan!

Varje år säljer vi omkring 5000 kök till svenska hem, och bakom varje sålt kök står en skicklig köksexpert. Som köksexpert på HärjedalsKök är du vårt ansikte utåt, och vi är alltid intresserade av att höra från nya talanger som vill vara med på vår resa.
Är du den vi söker?

Vår personalchef

Björn Enelid

Vad är det bästa med HärjedalsKök?
– Det bästa med HärjedalsKök tycker jag är omtänksamheten om varandra som genomsyrar hela företaget! Vi vill varandra väl, gläds åt varandras framgångar och stöttar varandra bra när det är motigt. Det finns också en framåtanda som ger mycket energi!

Vem skulle trivas som Köksexpert?
– Det är många typer av människor som kan trivas som Köksexpert. Det gör du som tycker om att träffa nya människor och skapa förtroende. Det gör du som gillar det här med sälj, få göra affärer och kunna påverka din egen lön. Men det gör även du som vill ha ett arbete med stor frihet under eget ansvar. Inte minst så är det du som vill representera en produkt och affärsidé som du på riktigt tror på och som du kan tänka dig sälja till dina nära och kära. Rollen som köksexpert  passar både för dig som är i början på din yrkeskarriär och för dig som idag innehar en bra tjänst, men börjar bli sugen på en ny utmaning.

Vad letar du efter i en rekrytering?
– Vi söker personer som har mycket energi och en positiv grundinställning. Då du i rollen som säljare har stor frihet så behöver du också kombinera detta med god självdisciplin. Du har en plan och du har ett mål och det ska genomföras och uppnås. Då vi ska skapa förtroende hos nya människor/kunder så måste du ha en god social färdighet. Är du nyfiken på att lära dig nya saker, testa nytt och vill utvecklas så blir du sannolikt mera framgångsrik fortare.

Hur är en bra anställd?
– En bra anställd vill att ALLA sina kunder ska bli nöjda med sitt kök och vår service. En bra anställd vill också sina  kollegor väl och vill underlätta för dessa i deras arbete oavsett funktion som ex. montör, administration eller ledare. Man tar stort eget ansvar och man gör sitt yttersta i att försöka efterleva och bidra till företagets värderingar.