fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Västmanland.

Vi är störst på kök i Västmanland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Västmanland.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Västerås, Arboga, Kolbäck, Norberg och Köping.

Vi finns alltid nära dig.

Västmanlands
Köksexperter.

Frida Hellkvist

Västerås, Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg, Sala, Hallstahammar och Surahammar 

Fredrik Olivi

Västerås, Köping, Kungsör, Hallstahammar och Surahammar

Våra montörer i
Västmanland.

Robert Berggren

Västerås

Köksluckor
Västerås.

Västerås är staden vid Mälarens norra strand med en tusenårig historia. Med sina cirka 150 000 invånare rymmer Västerås också en hel del kök och köksluckor.

Dags att renovera eller förnya ditt kök? Våra köksexperter I Västerås besöker dig i ditt hem – oavsett om du bor i stadskärnan eller utanför. Vi presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för just ditt kök. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Västerås.

Köksluckor
Arboga.

Närheten till många större städer, den anrika stadskärnan och Arbogaån som flyter rakt genom staden är några centrala delar i Arbogabornas liv. En annan är såklart köket.

Därför gör våra köksexperter i Arboga gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig som bor i eller runtom staden. Över en kaffe presenterar vi olika alternativ och planerar en lösning för just dig och ditt kök. Du behöver inte riva ut ett fullt fungerande kök – vi monterar köksluckor, lådor, beslag och smarta kökslösningar på dina befintliga stommar.

Västmanlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Västmanland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer