fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Västernorrland.

Vi är störst på kök i Västernorrland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Västernorrland.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik, Sollefteå, ja hela Västernorrland.

Vi finns alltid nära dig.

Västernorrlands
Köksexperter.

Jennifer Andersson

Centrala Sundsvall

Jesper Nyström

Fränsta, Matfors och Stöde

Per-Ola Bergqvist

Njurunda, Kvissleby och Sundsvall

Cecilia Svärdh

Sollefteå, Härnösand, Kramfors och Sundsvall

Våra montörer i
Västernorrland.

Pelle Wisén

Sundsvall

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Sundsvall.

Med sina vackra stenhus i stadskärnan blev Sundsvall framröstad till Sveriges vackraste stad 2017. Självklart finns också en hel del vackra kök och köksluckor i staden, något som vi på HärjedalsKök ser till att bidra med.

Dags att förnya ditt kök? Våra köksexperter besöker dig i ditt hem var du än bor i Sundsvall med omnejd. Över en kaffe presenterar vi köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för just ditt kök. Känn lugnet och låt oss hjälpa dig med besluten.

Köksluckor
Örnsköldsvik.

 

Örnsköldsvik, Höga Kustens pärla, erbjuder vacker kontrastrik natur med kust, klippor, skog och skärgård. Här har många blivande hockeyproffs fostrats – där köket såklart varit en central del.

Vill du renovera ditt kök? Riv inte ut allt – i och runtom Örnsköldsvik byter vi på HärjedalsKök köksluckor, lådor, och smarta kökslösningar som vi monterar på dina befintliga köksstommar. Miljösmart och plånboksvänligt! Kontakta din köksexpert i Örnsköldsvik så hjälper vi dig med besluten hemma i ditt kök.

Västernorrlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Västernorrland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer