Logotyp
Hem / Här finns vi / Västerbotten
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Västerbottens bästa köksleverantör

Drömmer du också om att förnya ditt kök och letar efter det bästa köksalternativet i Västerbotten för att byta köksluckor i Umeå och Skellefteå? Vill du att ditt nya kök ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Västerbottens köksexperter


Björn Rydman
Björn Rydman
Umeå, Skellefteå, Holmsund, Sävar, Hörnefors, Nordmaling, Rundvik, Bjurholm, Vännäs, Åsele, Dorotea, Lycksele
bjorn.rydman@harjedalskok.se
Andreas Hilletun
Andreas Hilletun
Umeå, Skellefteå, Vindeln, Robertsfors, Ånäset, Bygdeå, Vilhelmina, Storuman, Tärnaby, Hemavan, Norsjö, Malå, Sorsele
andreas.hilletun@harjedalskok.se
Sebastian Kortesmäki
Sebastian Kortesmäki
Skellefteå, Ursviken, Skelleftehamn, Bureå, Kåge, Byske, Burträsk, Boliden
sebastian.kortesmaki@harjedalskok.se

Västerbottens montörer


Köksluckor Umeå

Umeå, även känt som Björkarnas stad, är en av Sveriges snabbast växande städer. Det innebär att det byggs och renoveras massor av kök i Umeå.

Boka gratis hembesök för att byta köksluckor i Umeå

Låt oss tillsammans skapa ditt drömkök i björkarnas stad. Boka ett gratis hembesök med någon av våra dedikerade köksexperter på en tid och dag som passar dig.

Köksluckor Skellefteå

Guldstaden Skellefteå rymmer ett rikt näringsliv, härliga naturupplevelser och inte minst en stark hockeykultur. I Skelleftebornas hem är såklart köket väldigt viktigt – där vi på HärjedalsKök är med och förnyar många.

Vill du byta köksluckor i Skellefteå?

Boka ett gratis hembesök med en av våra engagerade köksexperter. Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor på en dag och tid som passar dig, vare sig du bor i stadskärnan eller någon av kranskommunerna.

Välkommen att kontakta oss


Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:


Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om köksluckor i Umeå och Skellefteå

Hur gör ni för att anpassa era köksluckor till olika behov?

På HärjedalsKök erbjuder vi måttbeställda köksluckor som anpassas efter dina befintliga stommar. Vi anpassar våra köksluckor och lösningar för att skapa ett kök utifrån dina önskemål och behov som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Kan ni hjälpa mig med köksrenovering i Umeå och Skellefteå?

Absolut. Förutom att byta köksluckor erbjuder vi andra lösningar för köksrenovering i både Umeå och Skellefteå. Vi kan uppgradera köksinredningen, byta bänkskivor och hjälpa dig med andra anpassade lösningar efter dina önskemål.

Vad kostar det att byta köksluckor i Umeå och Skellefteå?

Kostnaden för att byta köksluckor varierar beroende på flera olika faktorer som materialval och omfattning. Boka gärna ett gratis hembesök för att få mer information om pris och vad det kan kosta för dig att byta luckor med oss på HärjedalsKök utifrån dina specifika behov och önskemål.

Vad gör er Härjedalsmetod unik när det gäller köksrenovering i Skellefteå och Umeå?

Härjedalsmetoden innebär att vi monterar köksluckorna på dina befintliga stommar på mindre än en dag, vilket gör processen snabb, kostnadseffektiv och miljövänlig. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda snabba, enkla och skräddarsydda köksrenoveringar i både Umeå och Skellefteå.

Vad innebär ett hembesök från en köksexpert?

Ett gratis hembesök innebär att en av våra engagerade och erfarna köksexperter kommer hem till dig med prover på våra köksluckor på en dag och tid som passar dig. Vi ger dig information om olika material och stilar, tittar på de olika möjligheter ditt kök har och hjälper dig att planera för din köksförnyelse och köksrenovering i Umeå och Skellefteå.

Har ni referenser från tidigare kunder i Skellefteå och Umeå?

Ja, vi delar gärna referenser från tidigare nöjda kunder i både Skellefteå och Umeå. Kontakta oss för att få mer information om vårt arbete och kundnöjdhet i regionen eller besök vår sida med referenser från kunder över hela landet.

Hur kan jag komma i kontakt med en köksexpert för att boka ett hembesök?

För att boka ett gratis hembesök med en av våra köksexperter i Västerbottten kan du kontakta oss genom att ringa 020 – 290 500 eller fylla i vårt formulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förnya ditt kök med nya köksluckor i Umeå och Skellefteå!