fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Västerbotten.

Vi är störst på kök i Västerbotten. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Umeå, Skellefteå, Lycksele, Åsele, Vilhelmina, Storuman och övriga länsdelar.

Vi finns alltid nära dig.

Västerbottens
Köksexperter.

Björn Rydman

Umeå, Skellefteå, Holmsund, Malå, Norsjö och Robertsfors.

Våra montörer i
Västerbotten.

Ulf Andersson

Umeå

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Umeå.

Umeå, Björkarnas stad, är en av Sveriges snabbast växande städer. Det innebär att det byggs och renoveras massor av kök i Umeå.

Vill du förnya ditt kök? Självklart besöker våra köksexperter dig var du än bor i eller runtom Umeå. Vill du endast byta trötta köksluckor, eller göra en mer omfattande köksrenovering? Ingen fara, vi har lösningen för just ditt kök.

Köksluckor
Skellefteå.

 

Guldstaden Skellefteå rymmer ett rikt näringsliv, härliga naturupplevelser och inte minst en stark hockeykultur. I Skelleftebornas hem är såklart ert kök väldigt viktigt – där vi på HärjedalsKök är med och förnyar många.

I Skellefteå besöker vår köksexpert dig i ditt hem, oavsett om du bor i stadskärnan eller i någon av kranskommunerna. Luta dig lugnt tillbaka och låt oss presentera köksluckor, lådor och smarta kökslösningar för just ditt kök.

Västerbottens
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Västerbotten!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer