Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Värmland.

Vi är störst på kök i Värmland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Värmland.

Vi finns dagligen med representanter och exempel på köksluckor i såväl Karlstad, Åmål, Säffle, Årjäng, Arvika, Chalottenberg, Karlskoga, Kil, Storfors, Skoghall och Degerfors.

Vi finns alltid nära dig.

Värmlands
Köksexperter.

Maria Holm

Karlstad, Hammarö/Skoghall, Forshaga, Molkom och Filipstad

Eric McIntosh

Karlstad, Säffle, Årjäng, Arvika, Grums, Kristinehamn, Vålberg, Charlottenberg, Töcksfors och Värmlandsbro

Tord Larsson

Karlstad, Åmål, Tösse, Fengerfors, Dals-Långed, Bengtsfors, Billingsfors, Ed, Högen, Bäckefors, Håverud, Mellerud, Dals Rostock, Brålanda, Högsäter, Färgelanda och Frändefors.

Simon Jonasson

Karlstad, Karlskoga, Degerfors, Filipstad, Storfors, Nykroppa, Lesjöfors, Munkfors, Hagfors, Ekshärad, Sysslebäck, Torsby, Sunne, Deje och Forshaga

Våra montörer i
Värmland.

Anders Sjöström

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Karlstad.

I soliga Karlstad finns det gott om badplatser, då vattnet är en naturlig del av landskapet. Något annat som är en naturlig del i Karlstadbornas liv är såklart deras kök.

I Karlstad kommer våra köksexperter gärna hem till dig var du än bor i eller runtom Karlstad. Varför riva ut ett fullt fungerande kök? Låt oss presentera köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som vi monterar på dina befintliga stommar.

Köksluckor
Karlskoga.

 

Karlskoga erbjuder vacker natur i form av skogar och sjöar. Här har vi på HärjedalsKök varit med och förnyat många kök med hjälp av våra köksluckor.

Oavsett om du bor i eller utanför Karlskoga kommer vi gärna hem till dig och presenterar smarta kökslösningar för just ditt kök. Känn lugnet, luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig att planera ditt nya kök. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Karlskoga.

Värmlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Värmland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer