fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Uppsala.

Vi är störst på kök i Uppsala. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Uppsala.

Vi rullar dagligen med våra exempel på köksluckor runt Uppsala, Bålsta, Knivsta, Enköping, Heby, Östervåla, Björklinge, Söderfors, Örbyhus, Tierp, Örsundsbro, Bälinge, Storvreta, Gimo, Alsike, Alunda, Österbybruk och Öregrund. Ja, förmodligen någonstans väldigt nära dig.

Missa inte att besöka vårt showroom vid Bredden i Upplands Väsby för mängder av inspiration och vackra köksmiljöer.

Vi finns alltid nära dig.

Uppsalas
Köksexperter.

Petter Andreasson

Uppsala, Bålsta, Enköping, Örsundsbro, Tierp, Knivsta, Björklinge, Bälinge, Söderfors, Norrtälje, Rimbo, Järlåsa, Heby, Östervåla, Harbo och Tärnsjö

Martin Bäcke

Uppsala, Östhammar, Alunda, Almunge, Väddö, Österbybruk, Storvreta, Norrtälje, Rimbo, Järlåsa, Heby, Östervåla, Harbo och Tärnsjö.

Våra montörer i
Uppsala.

Micke Smedberg

Uppsala

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Uppsala.

Den anrika studentstaden Uppsala är en av Sveriges största städer. I landets fjärde största tätort har vi på HärjedalsKök varit med och förnyat många kök.

Vill du förnya ditt kök? Oavsett om du vill göra en större köksrenovering eller bara byta ut trötta köksluckor har vi lösningen för dig. Våra köksexperter i Uppsala besöker dig i ditt hem var du än bor i Uppsala med omnejd. Vi presenterar köksluckor, lådor och smarta kökslösningar för just ditt kök.

Köksluckor
Enköping.

 

Med vackra parker och närhet till både Mälaren och huvudstaden är Enköping staden att trivas i. Vi på HärjedalsKök vill också se till att Enköpingsborna trivs i sina kök.

Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök till alla som vill förnya eller renovera köket i Enköping. Då presenterar vi köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som passar just ditt kök. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Enköping – sedan kan du luta dig tillbaka och låta oss hjälpa dig med besluten.

Uppsalas
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Uppsala!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer