Logotyp
Hem / Här finns vi / Uppsala
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 24/6 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Uppsalas bästa köksleverantör

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Smart och plånboksvänlig köksförnyelse

Vår ambition är att göra processen så smidig som möjligt för dig. Genom vår metod Härjedalsmetoden skräddarsyr vi köksluckor och lådor för att de ska passa perfekt för ditt kök och dina mått.

Uppsalas köksexperter


Uppsalas montörer


Måttanpassade köksluckor i Uppsala

Den anrika studentstaden Uppsala är en av Sveriges största städer. I landets fjärde största tätort har vi på HärjedalsKök
varit med och förnyat många kök i Uppsala.

Vill du byta köksluckor i Uppsala?

För att komma i gång, boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter. Vi kommer hem till dig på en dag och tid som passar för dig.

Köksluckor Enköping

Med vackra parker och närhet till både Mälaren och huvudstaden är Enköping staden att trivas i.  Vi på HärjedalsKök vill också se till att Enköpingsborna inte bara trivs i sin stad, utan också i sina kök.

Boka gratis hembesök

Oavsett om du vill byta köksluckor i Enköping eller letar efter en pålitlig kökstillverkare som kan hjälpa till med en större renovering av köket, är vi på HärjedalsKök din pålitliga partner.

Välkommen att kontakta oss


Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:


Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om köksluckor i Uppsala

Hur lång tid tar det att byta köksluckor med Härjedalsmetoden?

Med Härjedalsmetoden tar det oftast mindre än en dag att byta köksluckor. Detta gör processen snabb och bekväm för våra kunder. Ät frukost i ditt gamla kök, och middag i ditt nya!

Vilka fördelar finns det med att välja HärjedalsKöks köksluckor?

Våra köksluckor är designade för att vara både stilfulla och hållbara, och med Härjedalsmetoden får du dina nya köksluckor på befintliga stommar installerade på mindre än en dag. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av designs och material för att passa alla smaker och önskemål.

Kan jag behålla mina befintliga stommar när jag byter köksluckor?

Ja, det är precis det som är fördelen med Härjedalsmetoden. Vi byter endast ut köksluckorna och behåller de befintliga stommar, vilket sparar tid och minskar kostnaderna samtidigt som det är hållbart och miljövänligt.

Vad ingår i ett gratis hembesök med en köksexpert från HärjedalsKök?

Under det kostnadsfria hembesöket kommer vår köksexpert att ge rådgivning och presentera olika köksluckor och visa prover på produkter. Det är en chans för dig att diskutera dina önskemål och få skräddarsydd information om hur vi kan förnya ditt kök på bästa möjliga sätt.

Kan ni ge mig ett kostnadsförslag innan jag bestämmer mig för att byta köksluckor i Uppsala?

Självklart! Våra köksexperter kan ge dig en kostnadsöversikt och en prisuppskattning under det kostnadsfria hembesöket.

Finns det möjlighet att få referenser från tidigare kunder i Uppsala?

Absolut, vi är glada att dela med oss av referenser från tidigare nöjda kunder i Uppsala. Kontakta oss så kan vi ge dig information och feedback från de kunder som tidigare har valt att förnya sina kök med oss.

Hur kan jag komma i kontakt med en köksexpert för att boka ett gratis hembesök?

För att boka ett gratis hembesök med en av våra köksexperter i Uppsala eller Enköping kan du kontakta oss genom att ringa 020 – 290 500 eller fylla i vårt formulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förnya ditt kök med nya köksluckor i Uppsala eller Enköping!