Logotyp
Hem / Här finns vi / Stockholm
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Experter på att byta köksluckor i Stockholm

Letar du efter en kökstillverkare i Stockholm? Vi är störst på kök i Stockholm. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag.

Stockholms köksexperter


Olle Derans
Olle Derans
SYD – Södertälje, Nykvarn, Enhörna, Järna, Rönninge, Salem, Botkyrka, Hägersten och Liljeholmen
olle.derans@harjedalskok.se
Evelina Boström
Evelina Boström
NORR – Järfälla, Upplandsbro, Märsta, Sigtuna, Rosersberg och Upplands Väsby
evelina.bostrom@harjedalskok.se
Emma Nylén
Emma Nylén
NORR – Bromma, Danderyd, Ekerö, Hässelby/Vällingby, Kista, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker
emma.nylen@harjedalskok.se
Freja Feldhoff
Freja Feldhoff
Distriktschef SYD – Haninge, Nacka, Älta, Värmdö, Tyresö
freja.feldhoff@harjedalskok.se
Cristopher Morón
Cristopher Morón
SYD – Huddinge, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Skärholmen och Östermalm
cristopher.moron@harjedalskok.se
Rikard Wendel
Rikard Wendel
NORR – Bromma, Danderyd, Ekerö, Hässelby/Vällingby, Kista, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker
rikard.wendel@harjedalskok.se
Fredrik Bengtsson
Fredrik Bengtsson
Affärsområdeschef NORR – Bromma, Danderyd, Ekerö, Hässelby/Vällingby, Kista, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker
fredrik.bengtsson@harjedalskok.se
Oscar Furegård
Oscar Furegård
Distriktschef NORR – Bromma, Danderyd, Ekerö, Hässelby/Vällingby, Kista, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm och Österåker
oscar.furegard@harjedalskok.se

Stockholms montörer


Vill du byta köksluckor i Stockholm?

Sveriges största stad och huvudstad växer som aldrig förr, och i Stockholm är bostadsbyggandet i full blom. Inte minst byggs och
renoveras det en hel del kök. Letar du efter en professionell och pålitlig köksleverantör i Stockholm för att kunna byta köksluckor? Härligt – då har du kommit rätt!

Förnya ditt kök på mindre än en dag

Få ett nytt kök på mindre än en dag med vår banbrytande metod för köksrenovering – Härjedalsmetoden®.

Köksluckor Södertälje

Södertälje, staden med över 90 000 invånare och där befolkningsökningen fortsätter i en imponerande takt, är en stad där många kulturer och traditioner möts, och så även i köken.

Boka gratis hembesök

På HärjedalsKök erbjuder vi gratis hembesök hos våra kunder. Oavsett var i Stockholm eller Södertälje du bor kommer vi hem till dig med prover på våra köksluckor.

Välkommen att kontakta oss


Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:


Välkommen till vårt
Showroom

I Stockholm kan du besöka oss i vårt fina Showroom.
Du hittar oss i Bredden i Upplands Väsby på Kanalvägen 10A, 7tr.
Välkommen in och se våra fina kök. Här kan du titta på alla våra modeller, färger och handtag för köksluckor och lådor. Självklart hittar du även vår smidiga och praktiska inredning till dina skåp och lådor. Välkommen in och träffa våra köksexperter i showroomet så berättar vi gärna mer om vårt smarta koncept, Härjedalsmetoden®.

Välkommen in!

Måndag–torsdag: 9–18
Fredag: 9-17
Lördag: stängt
Söndag: stängt

Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om Kökstillverkare i Stockholm

Vad kostar det att byta luckor i Stockholm?

Kostnaden för att byta köksluckor i Stockholm varierar beroende på flera olika faktorer som materialval och omfattning. Boka gärna ett gratis hembesök för att få mer information om vad det kan kosta för dig att byta luckor utifrån dina behov och önskemål med oss på HärjedalsKök.

Varför ska jag välja att byta köksluckor i stället för att köpa ett helt nytt kök?

Att byta köksluckor på befintliga stommar är ett kostnadseffektivt sätt att ge ditt kök ett helt nytt utseende samtidigt som det är mer miljövänligt än att byta ut hela köket. Det är ett smart val för att uppdatera och förnya ditt kök på mindre än en dag.

Erbjuder ni måttanpassade köksluckor?

Ja, vi erbjuder måttbeställda köksluckor som anpassas efter dina befintliga stommar. Härjedalsmetoden® innebär att du väljer nya köksluckor som vi sedan monterar på dina befintliga köksstommar. Vi byter med andra ord bara ut det som syns. Bra för dig och din plånbok – ännu bättre för miljön.

Kan ni erbjuda snabba installationstjänster för nya köksluckor i Stockholm?

Ja, med Härjedalsmetoden byter vi dina köksluckor på befintliga stommar på mindre än en dag. Ät frukost i ditt gamla kök, och middag i ditt nya!

Vad är er erfarenhet av att arbeta med köksrenoveringar i Stockholm?

Vi är störst på kök i Stockholm och har omfattande erfarenhet av att arbeta med köksrenoveringar i Stockholm, och har framgångsrikt slutfört många projekt att byta köksluckor på befintliga stommar. Tveka inte att kontakta oss!

Vad innebär ett hembesök från en köksexpert?

En av våra köksexperter kommer hem till dig med prover på våra köksluckor, ger information om olika material och stilar, tittar på de olika möjligheter ditt kök har och hjälper dig att planera för ditt förnyade kök.

Hur kan jag komma i kontakt med en köksexpert för att boka ett hembesök i Stockholm?

För att boka en gratis konsultation med en av våra köksexperter i Skåne kan du kontakta oss genom att ringa 020 – 290 500 eller fylla i vårt formulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förnya ditt kök genom att byta köksluckor i Skåne!