Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Stockholm.

Vi är störst på kök i Stockholm. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Stockholm.

Vi finns alltid nära dig.

Stockholms
Köksexperter.

Freja Feldhoff

Nynäshamn, Haninge, Västerhaninge, Nacka, Värmdö och Ekerö

Fernando Morón Torres

Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Österåkers kommun och Åkersberga

Evelina Boström

Sigtuna, Järfälla, Upplands-Bro, Märsta och Norrtälje

Cristopher Morón

Huddinge, Hässelby, Bromma, Spånga, Kista, Vällingby, Solna, Kungsholmen, Östermalm, Södermalm, Hammarby, Hägersten och Skärholmen

Våra montörer i
Stockholm.

Daniel Keelty

Mikalai Budol

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Stockholm.

Sveriges största stad och huvudstad växer som aldrig förr. I Stockholm är bostadsbyggandet i full blom. Inte minst byggs och renoveras det en hel del kök.

Vi på HärjedalsKök gör ett hembesök hos dig, oavsett om du bor i Stockholm stad eller runt omkring. Våra köksexperter presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för alla smaker. Välj design och funktion till just ditt kök – oavsett om du endast vill byta ut nötta köksluckor eller göra en större köksrenovering har vi lösningen som passar dig.

Köksluckor
Södertälje.

 

Över 90 000 personer bor i Södertälje, och befolkningen fortsätter att öka. Södertälje är staden där många kulturer och traditioner möts – så även i köken.

Självklart är det viktigt att ha ett hemtrevligt kök – i Södertälje gör våra köksexperter gärna ett hembesök hos dig som vill förnya ditt kök – oavsett om du bor i eller runtom staden. Allt för att du ska få välja bland köksluckor, lådor och annan köksinredning i lugn och ro i ditt hem.

Stockholms
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Stockholm!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer