fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Stockholm.

Vi är störst på kök i Stockholm. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Stockholm.

Missa inte att besöka vårt showroom vid Bredden i Upplands Väsby för mängder av inspiration och vackra köksmiljöer.

Vi finns alltid nära dig.

Stockholms
Köksexperter.

Olle Derans

SYD

Södertälje, Nykvarn, Enhörna, Järna, Rönninge och Salem.

Niklas Förnemark

NORR

Österåker, Åkersberga, Vaxholm, Bromma, Ekerö och Lidingö

Evelina Boström

NORR

Sigtuna, Järfälla, Upplands-Bro, Märsta, Rosersberg och Upplands Väsby

Cristopher Morón

SYD

Huddinge, Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, Södermalm, Skärholmen, Hägersten-Liljeholmen och Botkyrka

Freja Feldhoff

SYD

Haninge, Nacka, Älta, Värmdö, Vendelsö och Tyresö

Fernando Morón Torres

NORR

Sollentuna, Vallentuna, Täby, Danderyd och Stocksund.

Rikard Wendel

NORR

Sundbyberg, Solna, Spånga, Kista, Hässelby och Vällingby

Våra montörer i
Stockholm.

Välkommen till vårt
Showroom.

I Stockholm kan du besöka oss i vårt fina Showroom.
Du hittar oss i Bredden i Upplands Väsby på Kanalvägen 10A, 7tr.
Välkommen in och se våra fina kök. Här kan du titta på alla våra modeller, färger och handtag för köksluckor och lådor. Självklart hittar du även vår smidiga och praktiska inredning till dina skåp och lådor. Välkommen in och träffa våra köksexperter i showroomet så berättar vi gärna mer om vårt smarta koncept, Härjedalsmetoden®.

Välkommen in!

Öppettider:
Måndag–fredag: 10–17
Lördag: stängt
Söndag: stängt

 

 

Inspireras i vårt showroom

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Stockholm.

Sveriges största stad och huvudstad växer som aldrig förr. I Stockholm är bostadsbyggandet i full blom. Inte minst byggs och renoveras det en hel del kök.

Vi på HärjedalsKök gör ett hembesök hos dig, oavsett om du bor i Stockholm stad eller runt omkring. Våra köksexperter presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för alla smaker. Välj design och funktion till just ditt kök – oavsett om du endast vill byta ut nötta köksluckor eller göra en större köksrenovering har vi lösningen som passar dig.

Köksluckor
Södertälje.

 

Över 90 000 personer bor i Södertälje, och befolkningen fortsätter att öka. Södertälje är staden där många kulturer och traditioner möts – så även i köken.

Självklart är det viktigt att ha ett hemtrevligt kök – i Södertälje gör våra köksexperter gärna ett hembesök hos dig som vill förnya ditt kök – oavsett om du bor i eller runtom staden. Allt för att du ska få välja bland köksluckor, lådor och annan köksinredning i lugn och ro i ditt hem.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer