Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Sörmland.

Vi är störst på kök i Sörmland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Sörmland.

Vi besöker er kunder som funderar på nytt kök eller nya köksluckor i Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping, Södertälje, Valdemarsvik med omnejd.

Vi finns alltid nära dig.

Sörmlands
Köksexperter.

Erik Stenström

Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Vingåker, Julita och Flen.

Ulf Malmström

Nyköping, Oxelösund, Trosa och Gnesta

Våra montörer i
Sörmland.

Robert Berggren

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Eskilstuna.

Eskilstuna har passerat 100 000 invånare och är en av de kommuner som växer snabbast i länet. Här satsas det mycket på miljö och hållbarhet – ett område där vi på HärjedalsKök känner oss som hemma.

Varför riva ut ett fullt fungerande kök? Låt oss presentera köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som vi monterar på dina befintliga stommar. Smart både för miljö och plånbok! Kontakta din köksexpert i Eskilstuna så besöker vi dig hemma i ditt kök och berättar mer.

Köksluckor
Nyköping.

 

Bostadsbyggandet i kuststaden Nyköping har ökat med 500 procent från år 2005. Det innebär också att Nyköping ökat med en hel del kök.

Vi på HärjedalsKök kommer gärna hem till dig, oavsett var i staden du bor när du vill förnya köket. Självklart är hembesöket kostnadsfritt och förutsättningslöst. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Nyköping, så kommer vi hem till dig och presenterar våra köksluckor och smarta kökslösningar.

Sörmlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Sörmland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer