fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Skaraborg.

Vi är störst på kök i Skaraborg. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Skaraborg.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Skövde, Falköping, Hjo, Tibro, Tidaholm, Karlsborg, Mariestad, Hova, Gullspång, Töreboda, Habo, Mullsjö, Lidköping, Skara, Vara, Axvall, Götene, Grästorp och Ulricehamn.

Vi finns alltid nära dig.

Skaraborgs
Köksexperter.

Linus Jonasson

Skövde, Falköping, Hjo, Tibro, Tidaholm, Karlsborg, Mariestad, Hova, Gullspång, Töreboda, Habo, Lidköping, Götene, Ulricehamn, Vara, Skara, Axvall, Grästorp, Herrljunga och Mullsjö.

Våra montörer i
Skaraborg.

Petter Hjerpe

Skaraborg / Göteborg

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Lidköping.

Vid Vänerns södra strand ligger Lidköping, en stad med närhet till vatten och vacker natur. Här erbjuder vi på HärjedalsKök också möjligheten till ett hemtrevligt nytt kök som passar alla hem och alla mått.

Vi monterar nämligen nya köksluckor, handtag, beslag och smarta kökslösningar på dina befintliga stommar. Har du tröttnat på dina köksluckor? Kontakta vår köksexpert i Lidköping så besöker vi dig hemma i ditt kök och hittar lösningen som passar just dig.

Köksluckor
Falköping.

 

Falköping är en stad som erbjuder livskvalitet med unikt kulturarv och fantastisk natur. I Falköping har vi på HärjedalsKök varit med och förnyat många kök.

Vill du göra en köksrenovering? I Falköping kommer vår köksexpert hem till dig, oavsett om du bor i centrala staden eller på landsbygden. Allt för att du ska få välja bland köksluckor, lådor och andra smarta kökslösningar i lugn och ro i ditt hem.

Skaraborgs
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Skaraborg!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer