Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Skåne.

Vi är störst på kök i Skåne. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Skåne.

Vi rör oss dagligen med våra prov på köksluckor över hela Malmö, Staffanstorp, Trelleborg, Ystad, Svedala, Höllviken, Sjöbo, Lund, Kristianstad, Ängelholm, Hässleholm, Helsingborg, Höganäs, Landskrona, Eslöv,  Svalöv.

Vi finns alltid nära dig.

Skånes
Köksexperter.

Elina Lövgren

Malmö, Limhamn, Sjöbo, Tomelilla, Simrishamn, Ystad, Trelleborg och Skurup

Kaiza Nilsson

Säljare / Teamledare

Osby, Östra Göinge, Bromölla, Kristianstad, Hässleholm, Örkelljunga och Perstorp

 

 

Jesper Persson

Ängelholm, Höganäs, Helsingborg, Åstorp, Klippan och Bjuv

Emily Bengtsson

Säljare / Teamledare

Malmö, Lund, Hörby, Eslöv, Svalöv, Höör, Trelleborg, Staffanstorp, Ystad, Svedala, Vellinge, Höllviken, Lomma, Landskrona, Burlöv och Kävlinge

 

 

 

 

 

 

Våra montörer i
Skåne.

Christian Holm

Hans Olsson

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Malmö.

Mötesplatsen Malmö är en kreativ stad med ett rikt kulturliv och goda kommunikationer till resten av världen. Det är Sveriges tredje största tätort, vilket också innebär att det är en av landets städer som innehåller flest kök. För Malmöborna ligger hållbarhet varmt om hjärtat – liksom för oss på HärjedalsKök.

Varför riva ut ett fullt fungerande kök? Låt vår köksexpert i Malmö presentera köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som vi monterar på dina befintliga stommar. Smart för både miljö och plånbok! Kontakta din köksexpert i Malmö så besöker vi dig hemma i ditt kök och berättar mer.

Köksluckor
Helsingborg.

En av nordens äldsta städer, Helsingborg, har massor att erbjuda. Inte minst för dig som är intresserad av historia, äventyr, keramik och kultur. Vi på HärjedalsKök erbjuder nytt kök på en dag till alla i Helsingborg med omnejd som vill förnya köket.

Har du tröttnat på dina köksluckor? Självklart besöker våra köksexperter dig var du än bor i eller runtom Helsingborg. Luta dig lugnt tillbaka och låt oss presentera köksluckor, lådor och smarta kökslösningar för just ditt kök. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Helsingborg. Vi hörs!

Skånes
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Skåne!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer