fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Östergötland.

Vi är störst på kök i Östergötland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Östergötland.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Norrköping, Linköping, Finspång, Söderköping, Kolmården, Vikbolandet, Skärblacka, Tjällmo, Mjölby, Mantorp, Vikingstad, Skänninge, Boxholm, Kisa, Rimforsa, Åtvidaberg, Motala, Vadstena, Ödeshög, Borensberg, Ljungsbro, ja hela Östergötland.

Vi finns alltid nära dig.

Östergötlands
Köksexperter.

Marcus Alexandersson

Askersund, Laxå och Åtvidaberg

Sofia Söderberg

Linköping, Mjölby, Mantorp, Vikingstad, Skänninge, Boxholm, Kisa och Rimforsa.

Emma Hellström

(Teamledare)

Vadstena, Motala, Ljungsbro, Linghem, Åtvidaberg och Valdemarsvik

Frida Svahn

Norrköping, Finspång och Kolmården

Våra montörer i
Östergötland.

Micael Jonsson

Linköping

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Norrköping.

Norrköping är en anrik industristad längst in i Bråviken med Motala ström och dess forsar som en viktig del i staden. Något annat som är viktigt i Norrköpingbornas liv är såklart deras kök.

Vi på HärjedalsKök tycker att det är en självklarhet att trivas i sitt kök. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök för alla i Norrköping som vill förnya köket. Då presenterar vi köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som passar just ditt kök. Välkommen att kontakta din köksexpert i Norrköping!

Köksluckor
Linköping.

 

Universitetsstaden Linköping är en stad med lång historia där mycket finns bevarat. Något som vi på HärjedalsKök också tycker om att göra.

Vi bevarar nämligen dina gamla köksstommar – och ger istället köket nytt liv med nya köksluckor, beslag och andra inredningsdetaljer som gör att ditt kök känns som nytt. Smart för både plånbok och miljö! Kontakta din köksexpert i Linköping så kommer vi hem till dig och berättar mer.

Östergötlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Östergötland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer