fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Örebro.

Vi är störst på kök i Örebro. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Örebro.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Örebro, Nora, Lindesberg, Hällefors, Frövi, Arboga, Kopparberg, Kumla, Hallsberg, Laxå, Askersund och Fjugesta.

Vi finns alltid nära dig.

Örebros
Köksexperter.

Erik Hultblad

Örebro, Nora, Lindesberg, Frövi, Fellingsbro, Glanshammar, Vintrosa, Garphyttan, Fjugesta, Karlskoga, Kopparberg och Hällefors.

Våra montörer i
Örebro.

Robert Berggren

Västerås

Köksluckor
Örebro.

Anrika Örebro är Sveriges sjätte största tätort – och staden växer. Det innebär såklart att det finns en hel del kök i staden.

Är det dags att förnya ditt kök? Våra köksexperter i Örebro besöker dig i ditt hem var du än bor i eller runtom staden. Över en kaffe presenterar vi köksluckor, kökslådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som passar just dig och ditt kök. Luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig med besluten.

Köksluckor
Kumla.

Kumla har mycket att erbjuda inom såväl konst och kultur som naturupplevelser. Vi förstår att estetiken är viktig för Kumlaborna – inte minst när det kommer till att välja kök och köksluckor.

Därför gör vi ett hembesök hos dig som bor i eller runtom Kumla. Våra köksexperter visar olika alternativ där vi tillsammans väljer design och funktion till just ditt kök. Oavsett om du vill göra större köksrenovering eller bara byta ut trötta köksluckor har vi lösningen för dig.

Örebros
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Örebro!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer