fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Norrbotten.

Vi är störst på kök i Norrbotten. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Norrbotten.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Luleå, Piteå, Boden, Kiruna, Gällivare, Haparanda, Arjeplog, Kalix, ja hela Norrbotten.

Vi finns alltid nära dig.

Norrbottens
Köksexperter.

Thomas Strömberg

Haparanda, Pajala, Luleå, Boden och Kalix.

Björn Rydman

Arvidsjaur och Arjeplog.

Våra montörer i
Norrbotten.

Mikael Markström

Luleå

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Luleå.

Luleå är idrottsstaden som erbjuder en mängd naturupplevelser och aktiviteter årets alla dagar. I ett kallt vinterlandskap är hemmets kärna – vårt kök – såklart en viktig samlingsplats.

Självklart vill vi på HärjedalsKök hjälpa till när Luleåborna vill förnya köket. Vi gör gärna ett hembesök var ni än bor i eller runtom Luleå. Våra köksexperter presenterar smarta lösningar för just ditt kök – oavsett om du endast vill pigga upp köket med nya köksluckor eller göra en mer omfattande köksrenovering.

Köksluckor
Piteå.

 

Piteå är staden i norr med den vackra naturen, fina dialekten och den alldeles egna nationalrätten. När palten ska lagas hemma hos Piteåborna ska det självklart göras i ett genuint och hemtrevligt kök med snygga köksluckor.

Vi på HärjedalsKök monterar nya köksluckor, lådor och köksinredning på dina befintliga stommar. Innan dess gör vi ett hembesök oavsett om du bor i Piteå eller utanför staden, så att du kan planera ditt kök efter just dina behov.

Norrbottens
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Norrbotten!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer