fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Kronoberg.

Vi är störst på kök i Kronoberg. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Kronoberg.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta, Markaryd, ja hela Kronoberg.

Vi finns alltid nära dig.

Kronobergs
Köksexperter.

Daniel Andersson

Växjö, Alvesta, Älmhult, Uppvidinge, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Tingsryd

 

Caroline Torstensson

Växjö, Alvesta, Älmhult, Uppvidinge, Ljungby, Markaryd, Lessebo och Tingsryd

Våra montörer i
Kronoberg.

Mattias Gustafsson

Växjö

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Växjö.

I hjärtat av Småland hittar vi Växjö. Kommunen har över 90 000 invånare, vilket också innebär att det finns en hel del kök och köksluckor i Växjö.

Vill du förnya ditt kök? Oavsett om du vill pigga upp köket med nya köksluckor eller göra en mer omfattande köksrenovering så har vi lösningen för dig och ditt kök. Våra köksexperter i Växjö besöker dig i ditt hem oavsett om du bor i centralt eller utanför staden och hjälper dig att planera kökslösningen.

Köksluckor
Ljungby.

 

I Ljungby finns ett stort utbud av natur- och friluftsområden med dess djupa skogar och många sjöar. Att det ska finnas ett stort utbud när du som bor i Ljungby vill förnya ditt kök tycker vi på HärjedalsKök också är en självklarhet.

Därför gör vi ett kostnadsfritt hembesök oavsett om du bor i eller utanför Ljungby. Tillsammans med våra köksexperter har du möjlighet att välja design och funktion till just ditt kök i lugn och ro. Välj mellan våra köksluckor, lådor, handtag och smarta lösningar som passar just dig.

Kronobergs
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Kronoberg!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer