Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Kalmar.

Vi är störst på kök i Kalmar. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Kalmar.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Västervik, Oskarshamn, Nybro, Vimmerby, Lindsdal, Emmaboda, Högsby, Mönsterås, ja, hela Kalmar.

Vi finns alltid nära dig.

Kalmars
Köksexperter.

Staffan Lundell

Mönsterås, Västervik, Oskarshamn, Vimmerby och Emmaboda.

Våra montörer i
Kalmar.

Anders Bergqvist

Jocke Ahlberg

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Kalmar.

Charmiga kullerstensgator, historiska byggnader och närheten till havet är några av de allra bästa med Kalmar. Här har vi på HärjedalsKök gjort hembesök hos många Kalmarbor som velat förnya köket.

Vår köksexpert i Kalmar kommer nämligen hem till dig och presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar som passar just ditt kök. Luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig planera ett nytt kök – som vi sedan monterar på dina befintliga stommar.

Köksluckor
Öland.

 

Sveriges näst största ö erbjuder en mängd upplevelser för både turister och bofasta. Och här erbjuder vi på HärjedalsKök ett kostnadsfritt hembesök till alla som vill förnya köket på Öland.

Kontakta din köksexpert så kommer vi hem till dig oavsett var på Öland du bor. Då visar vi våra olika alternativ och väljer sedan design och funktion till just ditt kök tillsammans. Oavsett om du vill göra större köksrenovering eller bara byta ut trötta köksluckor har vi lösningen för dig.

Kalmars
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Kalmar!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta vår kundtjänst:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer