Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Jämtland/Härjedalen.

Vi är störst på kök i Jämtland och Härjedalen. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Jämtland och Härjedalen.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Östersund, Brunflo, Strömsund, Sveg, Krokom, Bräcke, Åre, Järpen, Ås, Hammarstrand, Lit, Funäsdalen, ja hela Jämtland och Härjedalen.

Vi finns alltid nära dig.

Jämtlands/Härjedalens
Köksexperter.

Tomas Jejlid

Östersund, Krokom, Hammerdal, Hallviken, Strömsund, Järpen, Åre, Alsen, Offerdal, Föllinge, Hallen, Undersåker och Stora Blåsjön

Jesper Nyström

Matfors, Fränsta, Torpshammar, Stugun, Hammarstrand, Bispgården, Kälarne, Bräcke, Gällö och Pilgrimstad.

Erik Schoonens

Östersund, Oviken, Svenstavik, Brunflo, Ytterhogdal, Älvros, Sveg, Lillhärdal, Lofsdalen, Hede, Tännäs, Funäsdalen och Bruksvallarna.

 

Våra montörer i
Jämtland/Härjedalen.

Håkan Rindberg

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Östersund.

Östersund är staden mitt i Sverige. Här finns något för alla – såväl sport- som musikfantaster. Att det ska finnas kök och köksluckor för alla smaker tycker vi på HärjedalsKök också är en självklarhet.

Därför gör vi ett hembesök hos alla i Östersund – oavsett var du bor. Tillsammans med våra köksexperter har du möjlighet att välja design och funktion till just ditt kök i lugn och ro. Välj mellan våra köksluckor, lådor, handtag och smarta lösningar som passar just dig.

Köksluckor
Åre.

 

Skidorten Åre har utsetts till en av världens bästa skidorter, med storslagen natur och fantastisk skidåkning. Skidåkning kräver energi – därför har köket en central roll i Åres fjällstugor och hem.

Vi på HärjedalsKök ger dig ett nytt kök på en dag – oavsett om du vill förnya köket i hemmet eller fjällstugan. Det går så fort eftersom vi monterar nya köksluckor, lådor, och köksinredning med smarta lösningar på dina befintliga stommar. Boka ett hembesök idag, så hjälper vår köksexpert i Åre dig med besluten.

Jämtlands/Härjedalens
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Östersund, Brunflo, Strömsund, Sveg, Krokom, Bräcke, Åre, Järpen, Ås, Hammarstrand, Lit, Funäsdalen, ja hela Jämtland och Härjedalen!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer