Logotyp
Hem / Här finns vi / Jämtland/Härjedalen
Kampanj image

50%

rabatt på köksluckor*

Erbjudande! Just nu får du 50% rabatt på dina nya köksluckor* när du förnyar köket med oss. Boka ett gratis hembesök senast 12/5 2024 för att ta del av erbjudandet.

Ta del av erbjudandet

Köksleverantör i Jämtland och Härjedalen

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Vill du byta köksluckor i Jämtland?

På HärjedalsKök erbjuder vi inte bara en snabb och effektiv lösning utan även personlig service och skräddarsydda lösningar.

Jämtlands/Härjedalens köksexperter


Therese Löfgren
Therese Löfgren
Östersund, Ragunda, Bräcke och Berg
therese.lofgren@harjedalskok.se

Jämtlands/Härjedalens montörer


Pelle Wisén
Pelle Wisén
Jämtland
Patrik Zetterström
Funäsdalen

Köksluckor Östersund

Östersund är staden mitt i Sverige. Här finns något för alla – såväl sport- som musikfantaster. Att det ska finnas kök och köksluckor för alla smaker tycker vi på HärjedalsKök också är en självklarhet.

Köksluckor Åre

Åre, hyllad som en av världens bästa skidorter, lockar besökare med sin storslagna natur och fantastiska skidåkning. Skidåkning kräver energi – därför har köket en central roll i Åres fjällstugor och hem.

Boka gratis hembesök för nya köksluckor i Jämtland

Oavsett om du bor i Östersund, Brunflo, Strömsund, Sveg, Krokom, Bräcke, Åre, Järpen, Ås, Hammarstrand, Lit, Funäsdalen eller någon annanstans i Jämtland och Härjedalen, kommer vi hem till dig med prover på våra köksluckor.

Välkommen att kontakta oss


Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:


Boka ett gratis hembesök

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök.

Integritetspolicy(Obligatoriskt)

Vanliga frågor och svar om Byta köksluckor i Jämtland

Varför bör jag byta köksluckor istället för en hel köksrenovering?

Att byta köksluckor är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt kök utan att genomgå en fullständig renovering. Det ger dig möjlighet att uppdatera stilen och känslan i ditt kök, samtidigt som du behåller den befintliga stommen och sparar pengar.

Hur lång tid tar det att byta köksluckor i Jämtland/Härjedalen?

Med HärjedalsKök och Härjedalsmetoden byter vi dina köksluckor i Jämtland och Härjedalen på befintliga stommar på mindre än en dag. Ät frukost i ditt gamla kök, och middag i ditt nya!

Kan jag behålla mina nuvarande stommar om jag byter köksluckor i Jämtland/Härjedalen med HärjedalsKök?

Självklart! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och måttanpassar köksluckorna efter dina befintliga stommar. Detta är inte bara mer kostnadseffektivt utan minskar också avfall och sparar tid jämfört med en fullständig köksrenovering.

Om jag vill byta köksluckor i Åre eller Östersund, kan ni installera köksluckorna i mitt hem då?

Självklart! Våra erfarna och professionella montörer kommer hem till dig och monterar de nya köksluckorna på dina befintliga stommar på mindre än en dag. Kontakta oss om du vill förnya ditt kök på ett enkelt och smidigt sätt!

Vad kostar det att byta köksluckor i Jämtland/Härjedalen?

Kostnaden varierar beroende på kökets storlek och omfattning. Kontakta oss för ett gratis hembesök så kan vi diskutera dina behov och önskemål och ge dig en kostnadsfri offert på att byta luckor i ditt kök.

Vad innebär ett hembesök från en köksexpert?

På hembesöket kommer en av våra köksexperter hem till dig med prover på våra köksluckor, ger information om olika material och stilar, tittar på de olika möjligheter ditt kök har och hjälper dig att planera för ditt förnyade kök.

Hur gör jag för att boka ett hembesök i Jämtland/Härjedalen?

För att boka en gratis konsultation med en av våra köksexperter i Jämtland och Härjedalen kan du kontakta oss genom att ringa 020 – 290 500 eller fylla i vårt formulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förnya ditt kök genom att byta köksluckor i Åre och Östersund!