fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Gotland.

Vi är störst på kök i Gotland. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Gotland.

Vi besöker er kunder som funderar på ett nytt kök och som bor i Visby, Hemse, Slite, Klintehamn, Vibble, Roma, Fårösund, Lärbro, norra Visby, ja över hela Gotland.

Vi finns alltid nära dig.

Gotlands
Köksexperter.

Andreas Löfkvist

Visby, Hemse, Slite, Klintehamn, Vibble, Roma, Fårösund, Lärbro, Norra Visby

Våra montörer i
Gotland.

Mathias Karlsson

Gotland

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Visby.

Visby är ett sommarparadis där välbevarad historia möter unik natur. Här gör vi på HärjedalsKök gärna ett hembesök hos dig som tröttnat på dina köksluckor – oavsett om du bor innanför eller utanför ringmuren.

Våra köksexperter i Visby presenterar då köksluckor, lådor, handtag, beslag, och smarta kökslösningar för alla smaker. Vill du endast byta trötta köksluckor eller göra en större köksrenovering? Ingen fara, vi har lösningen som passar just dig och ditt kök. Tillsammans väljer vi design och funktion som vi sedan monterar på dina befintliga stommar. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök redan idag så berättar vi mer.

Bor du utanför Visby? Inga problem! Våra köksexperter kommer hem till dig och byter köksluckor var du än bor på Gotland.

Gotlands
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Gotland!

Välkommen att
Kontakta oss.

Är du redan kund hos oss? Kontakta kundcenter:

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer