fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Göteborg.

Vi är störst på kök i Göteborg. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Göteborg.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Göteborg, Trollhättan, Vänersborg, Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Alingsås, Lerum, Floda, Partille, Borås och Skövde.

Vi finns alltid nära dig.

Göteborgs
Köksexperter.

Filippa Bergström

Västra Götaland

Niclas Rütt

Kungsbacka, Varberg, Mark, Svenljunga och Tranemo

 

Johan Köhl

(Teamledare)

Västra Götaland

Marcus Schött

Västra Götaland

Viktor Uhlin

Västra Götaland

Simon Ohlsson

Västra Götaland

Våra montörer i
Göteborg.

Petter Hjerpe

Skaraborg

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort och den femte största i Norden. Det innebär också att det är en av Sveriges städer med flest kök.

Är det dags förnya ditt kök? Oavsett om du vill göra en mer omfattande köksrenovering eller pigga upp köket med nya köksluckor så hittar vi en lösning för just dig och ditt kök. Låt våra köksexperter i Göteborg göra ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig med planeringen och besluten. Vi har köksluckor och lösningar för alla smaker och alla olika typer av kök.

Köksluckor
Borås.

 

Borås är historiskt känd för sin textilindustri och har därför fått smeknamnet ”textilstaden”. I Borås har vi på HärjedalsKök varit med och förnyat många kök.

När Boråsarna vill förnya köket så gör vi ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar mer om våra köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för alla kök och smaker. Allt du behöver göra är att kontakta din köksexpert i Borås så kommer vi hem till dig och hjälper dig med besluten. Vi hörs!

Göteborgs
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Göteborg!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer