fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Gävleborg.

Vi är störst på kök i Gävleborg. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Gävleborg.

Vi besöker er kunder som funderar på nytt kök eller nya köksluckor i Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Edsbyn, Ockelbo, ja hela Gävleborg.

Vi finns alltid nära dig.

Gävleborgs
Köksexperter.

Henrik Boman

Henrik Boman

Teamledare

Gävle

Andreas Löfkvist

Sandviken, Ockelbo och Hofors

Per-Ola Bergqvist

Söderhamn, Edsbyn, Alfta, Bollnäs, Järvsö, Ljusdal, Enånger och Hudiksvall

 

Emanuel

Emanuel Rosén

Gävle, Valbo, Axmar, Bergby och Älvkarleby

Våra montörer i
Gävleborg.

Pelle Wisén

Hudiksvall

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Gävle.

Gästriklands pärla, Gävle, är den största staden i Gävleborgs län. Det innebär också att det är här det finns flest kök och köksluckor i länet.

Vi på HärjedalsKök har varit med och förnyat många kök i Gävles hem. Kontakta din köksexpert så besöker vi dig i ditt hem oavsett var du bor i eller runtom Gävle. Vi presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar för just ditt kök och hjälper dig med besluten.

Köksluckor
Sandviken.

 

Sandviken erbjuder ett rikt frilufts- och kulturliv i en modern industristad. Självklart finns här också moderna kök.

Är det dags förnya ditt kök? Oavsett om du vill pigga upp köket med nya köksluckor eller göra en mer omfattande köksrenovering så har vi lösningen för just dig. Våra köksexperter i Sandviken besöker dig i ditt hem och hjälper dig att planera kökslösningen. Slå oss bara en signal!

Gävleborgs
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Gävleborg!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer