fbpx
Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vårt
kundcenter
020-290 500
Kostnadsfritt

Köksluckor
Dalarna.

Vi är störst på kök i Dalarna. Med över 20 års erfarenhet är våra engagerade köksexperter och välutbildade köksmontörer de mest anlitade inom köksrenovering idag. Vi förnyar dagligen kök, med nya köksluckor och lådor, i mängder av hem runt om i Dalarna.

Vi besöker dagligen kunder och visar våra köksluckor i Avesta, Säter, Ludvika, Borlänge, Falun, Hedemora, Idre, Sälen. Ja, över hela Dalarna.

Vi finns alltid nära dig.

Dalarnas
Köksexperter.

Sebastian Kortesmäki

Borlänge, Ludvika, Leksand, Smedjebacken, Vansbro, Gagnef, Söderbärke, Malung-Sälen och Mockfjärd

Henrik Boman

Henrik Boman

Teamledare

Falu kommun

Andreas Löfkvist

Avesta, Hedemora, Säter, Mora, Orsa, Rättvik, Älvdalen, Idre och Särna

Våra montörer i
Dalarna.

Manne Alexandersson

Leksand

Vi finns alltid nära dig.

Köksluckor
Falun.

Mitt i Dalarna ligger Falun, en stad med världsarvsstatus och rikt kulturliv. Här har också en svensk klassisk korv sitt ursprung – som såklart tillagas i ett hemtrevligt kök.

När Faluborna vill förnya köket gör våra köksexperter ett hembesök där vi presenterar köksluckor, lådor, handtag, beslag och smarta kökslösningar. Allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och fatta besluten i lugn och ro – hemma i ditt kök. Kontakta din köksexpert i Falun idag.

Köksluckor
Borlänge.

 

Vid Dalälven ligger industri- och handelsorten Borlänge. Musiken ligger Borlänge varmt om hjärtat, då många kända svenska musiker har fostrats här. Något annat som också ligger Borlängeborna varmt om hjärtat är såklart deras kök.

Vi på HärjedalsKök gör gärna ett hembesök hos dig – oavsett om du bor i eller utanför Borlänge. Våra köksexperter hjälper dig att planera rätt kökslösning för just dig och ditt kök – vare sig du vill förnya köket med nya köksluckor eller göra en mer omfattande köksrenovering.

Dalarnas
Bästa köksleverantör.

Drömmer du också om ett nytt kök. Vill du att det ska vara praktiskt, snyggt och plånboksvänligt? Härligt! Då har du hamnat rätt.

Med HärjedalsKök får du ett nytt kök på mindre än en dag. Det går så snabbt eftersom vi monterar köksluckorna du väljer på befintliga stommar. Vi kallar konceptet Härjedalsmetoden och vi är såklart väldigt stolta över den, inte minst eftersom den passar alla kök och alla mått.

Boka ett gratis hembesök med någon av våra engagerade köksexperter en tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt eget kök, i lugn och ro. Vi finns med dig hela vägen – från idé till färdigmonterat kök.

Vi kommer hem till dig med prover på våra köksluckor oavsett vart du än bor i Dalarna!

Välkommen att
Kontakta oss.

Boka gratis hembesök.

 

Boka gratis hembesök – första steget till ett nytt kök

Går du också i kökstankar? Då har vi en snabb fråga. Finns det en fungerande stomme i ditt kök? Om ja, behåll den och byt bara köksluckorna med oss på HärjedalsKök så får du ett praktiskt, snyggt och plånboksvänligt kök. Här finns tusenlappar att spara i köksrenoveringen.

Första steget är att boka ett personligt hembesök en dag och tid som passar dig. Vi vill att du ska få titta på våra köksluckor i ditt kök, i lugn och ro. Under hembesöket tittar en av våra engagerade köksexpeter på de möjligheter ditt kök har. Vi presenterar nyheter, köksluckor och förslag på design, funktion och kombination av detaljer så att du får den känsla du är ute efter.

Vi finns över hela landet, från norr till söder, och besöker dig vart du än bor i landet. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi ses!

Från
Funäsdalen
till ditt hem.

Svensktillverkade kök från vår egen fabrik.

Läs mer