Boka
gratis
hembesök
Beställ
gratis
broschyr
Kontakta vår
kundtjänst
020-290 500
Kostnadsfritt

Hantverk
Med kvalitet.

Letar du efter nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått. Våra köksluckor och lådfronter tillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Sedan starten för över 20 år sedan har vi tillverkat måttanpassade kvalitetsluckor till närmare 100 000 kök.

Härjedals- metoden. Funäsdalen.Se före och efterbilder.

94.8% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Intervju med vår kvalitetschef Stefan.

Hej Stefan Zetterström, du är kvalitetschef på HärjedalsKök. Vilka styrkor ser du i HärjedalsKöks tillverkningsprocess?
– Vi tillverkar varje kökslucka för hand och har på så sätt koll på hela kedjan. Från beställning till att vi skickar iväg köksluckorna för montering. Det gör att vi kan garantera högsta kvalitet på våra köksluckor.

Beskriv en kvalitetslucka från HärjedalsKök?
– Självklart måttanpassad efter kundens önskemål. Den ska ha en snygg finish och givetvis hålla alla kvalitetstester vi gör. Naturligtvis kan problem uppstå i vår tillverkningsprocess, en kökslucka kan bli kantstött eller passerat vårt toleransmått för hur mdf:en kan ha rört sig. Men jag lovar att det är lite och inte på långt när så mycket som mdf-leverantörerna tillåter. Vi är mycket noggranna.

Hur ofta kontrolleras köksluckorna?
– Förutom den dagliga kollen där vi testar köksluckorna vid varje station gör vi kontinuerliga tester varje vecka. Det handlar om allt från att mäta mönster och väga luckorna till att testa limmet genom ett skärtest och kolla temperaturen mellan mdf-skivan och limmet. För att säkerhetsställa att vi verkligen håller det vi lovar gör vi även ett större test var tredje månad där vi skickar iväg luckorna på värmeprovning för att testa hur motståndskraftig luckorna är mot värme.

Vad tror du utmärker HärjedalsKök i jämförelse med andra köksleverantörer?
–Vi har alltid utmanat oss själva för att göra allt lite bättre än alla andra i köksbranschen. Vårt mål är att bli bäst i branschen och driva utvecklingen framåt. Vi nöjer oss inte med det vi kan idag, utan försöker hela tiden bli lite bättre än vi var igår. Det tror jag är nyckeln till att vi är lite bättre än de flesta andra.

Visste du att vi har tillverkat måttanpassade köksluckor till
närmare 100 000 kök?